VOORBESCHOUWING: FIT Boys E1 – Gieten E1

28 april 2015
de Webmaster

FIT Boys E1 kan aanstaande zaterdag thuis op sportpark Noord-West om 10:15 uur kampioen worden tegen Gieten E1. De Combi Sport-equipe bestaat uit Jetze Rodenhuis, Julian Stel, Jesse van Beelen, Jack Tingen, Blessing v/d Veen, Marrin Strijker, Roan Koster en Giel Stahlmecke. De trainers zijn Gerard Wubs en Henk Tingen en de leiders zijn Aljon Stahlmecke en Henk Tingen.

De mannen zijn al op 4 jarige leeftijd begonnen bij De Bengels van FIT Boys en spelen tegenwoordig menig hoofdklasser zo van de mat. Het is dan ook niet verwonderlijk dat zij in de 1e klasse bovenaan staan en zaterdag het meer dan terechte kampioenschap zullen pakken. Publiek is altijd welkom, ook al omdat deze jonge mannen een werkelijk oogstrelend combinatievoetbal op de mat leggen.

Over een jaar of 8 zien we deze mannen terug op het hoofdveld van Sportpark Noord-West, dat kan niet anders.

Overigens zijn er nog meer FIT Boys-teams die kampioen kunnen worden. FIT Boys F1 staat 2e achter LTC F1 met 3 punten en een wedstrijd minder. Het doelsaldo is haast gelijk. Nog 4 wedstrijden te gaan en dan? Wie weet. FIT Boys E4 staat 1e met 3 punten voorsprong op nummer 2 Wijster E2. Het doelsaldo veel beter (+64 om +15) en 16 mei spelen beide teams tegenelkaar en zou er maar zo weer een kampioen bij kunnen komen.

FIT Boys D2 heeft slechts 1 punt achterstand op nummer 1 Fc Assen D6 en 23 mei spelen beide teams tegen elkaar om het kampioenschap. Hoewel FIT Boys B1 het zonder een aantal toppers moet doen, zij zijn vervroegd doorgestroomd naar A1, staan ze bovenaan in de 2e klasse en zou er maar zo een promotie in kunnen zitten naar de 1e klasse. FIT Boys A1, spelend dus met een aantal B-junioren, staat 2e in de 2e klasse en mocht nummer 1 LTC A1 nog punten laten liggen dan zou het nog kunnen.