Driede van de F-jes teleurgesteld

27 september 2014
de Webmaster

Na de overwinning van vorige week zat de moed er goed in. Er is altijd zin om te voetballen of het nu regent, stormt of zonnig is. Nu was de zin nog groter. We gingen nu vast weer winnen. Deze wedstrijd zouden de F3-tjes tegen in Smilde spelen tegen Smilde’94 F2.

Woensdag kreeg de wedstrijdsecretaris van Fit Boys uit Smilde een verzoek om de wedstrijd een uurtje later te beginnen. Deze zou dan in plaats van 9.00 uur om 10.00 uur beginnen. F3 is een sportieve ploeg, dus natuurlijk wilden we daar aan meewerken. Dat dit betekende dat we ook een uurtje langer in bed konden blijven had daar helemaal niets mee te maken.

Zaterdag 27 september om kwart over negen stonden we klaar om naar Smilde te vertrekken. De wedstrijdsecretaris aan de telefoon. Smilde had gebeld om te vragen waar F3 Fit Boys bleef. De wedstrijd zou toch om half tien beginnen. Nee hoor, zij hadden niet met Fit Boys gebeld om de wedstrijd naar een ander tijdstip te zetten. Het was half tien. Waar die half tien dan ineens vandaan kwam? Tsjah, dat kon Smilde ook niet verklaren. Ze hadden immers niet met ons gebeld. Nee, de wedstrijd om 10 uur, dat kon niet. De velden waren dan bezet. Betekende dat dan dat de wedstrijd die Smilde om half tien in het hoofd had, maar tot 10 uur zou duren? De F3-tjes waren heel erg teleurgesteld. Dit geneuzel van volwassenen konden zij maar moeilijk begrijpen. Met een sip gezicht stapte iedereen weer in de auto en ging op weg naar huis.

Smilde vond eigenlijk dat het driede van de F-jes nu de wedstrijd verloren had. Dat dachten wij toch niet. Na wat gesteggel is de uitkomst dat de wedstrijd op een latere datum wordt gespeeld. Wij zullen Smilde dan toch eens een poepie laten ruiken of niet dan, F3? Kom op allemaal. Op naar de mooie wedstrijd volgende week. Die wordt thuis gespeeld. Dan kan dat in elk geval niet mis gaan. En o ja, Kjell zag een fout in mijn vorige stukje. Het driede dat klopte niet. Dat was geen Nederlands. Kjell, je hebt helemaal gelijk. Maar dat komt omdat de schrijver van de stukje van het derde van Fit Boys dit foutje ook had gemaakt. Ik dacht als ik ons nu ook het driede noem, dan valt het niet zo op.

Goeie en leuke volgende wedstrijd allemaal!!!!!!
Kitty.