Het driede van de F-jes

20 september 2014

Met 6 spelers uit F4 van vorig jaar en 2 spelers die al in F3 zaten begonnen we aan het nieuwe voetbalseizoen. De voetbal loze zomervakantie was wel erg lang. Hè hè, de trainingen begonnen weer. Met voor de 6 een nieuwe trainer, Mark Visser. Wennen was niet nodig. Hup, we gaan gewoon voetballen.

Het was wel een beetje een teleurstelling dat er nog geen wedstrijd voor F3 in de planning zat.
De eerste wedstrijd, dat duurde nog best wel lang. Met 8 spelers in het team, waarvan 2 Bolwijntjes, liepen we het gevaar voor onderbezetting tijdens een wedstrijd. De familie Bolwijn hoeft maar 1 keer een weekend naar de Efteling te gaan en dan zit je nog met 6. Dat is een beetje krap. Daarom de wens om nog een speler. 13 september, de eerste wedstrijd. Uit tegen LEO (Loon). En ja hoor. Dylaro jarig. Die jongen wilde toch ook wel graag een verjaardagsfeestje geven. Hij moest de eerste wedstrijd missen. Gelukkig wilde Sander Stel ons team komen versterken. Dus op naar Loon. Een leuke wedstrijd met een heerlijk zonnetje aan de hemel.

De eerste helft ging heel goed. F3 en Leo waren goed aan elkaar gewaagd. Tijdens de tweede helft kreeg F3 last van de warmte, verzuring of iets anders wat nog nader wordt onderzocht. Het zakte een beetje in en dat was jammer. Daardoor werd het gelijke spel tot dan toe, een verlies met 5-2. De F3-tjes verloren hun goede humeur niet. Waarschijnlijk omdat er eindelijk weer een wedstrijd was en natuurlijk het mooie weer!!!
Afgelopen zaterdag de 2e wedstrijd tegen Achilles, thuis. Goed nieuws een nieuwe speler erbij, Mohammed. En wat zijn we blij met Mohammed. Hij stapte in het team alsof hij er al vanaf het begin bij was.
En direct scoren. Top Mohammed.

Weer een leuke wedstrijd en mooi weer. Het kan niet op. De eerste helft, Kjell in het doel, ging aardig gelijk op. Dit keer geen last van verzuring of warmte in de tweede helft. F3 kreeg vleugels. Er kwamen nog een paar mooie doelpunten. Kjell, naast een goede doelman, ook een goede aanvaller, werd uit tactische overwegingen uit het doel gehaald en in het veld gezet. Dat bleek een goede beslissing. Ook Kjell scoorde. De derde scoorder van de wedstrijd was Mylan. Wat was hij blij met zijn eerste doelpunt in een wedstrijd. Gefeliciteerd Mylan.De wedstrijd werd gewonnen met 5-1.

Een uitzinnig F3 toog naar de kleedkamer. Kjell, altijd op zoek naar een reden om een snoepje te krijgen, wist mij te vertellen dat het een regel was dat de leider trakteerde bij een overwinning. De anderen waren het daar direct mee eens. Deze leider heeft nog nooooooooiiiiiiiit van die regel gehoord. En jammer de bammer, ze had haar portemonnee niet bij zich. Maar omdat er genoeg stomme regels zijn en dit een leuke regel is, wil ik er graag aan mee doen. Dus bij de volgende thuiswedstrijd trakteert deze leider de f3-tjes op iets lekkers. Beloofd! Gelukkig was er nog een traktatie van Dylaro, nog voor zijn verjaardag. Was er toch alvast iets lekkers.

Bedankt Mohammed, Mylan, Teun, Lilian, Dylaro, Jort, Kjell, Marijn en Tiemo. Jullie zijn top.

Goeie en leuke volgende wedstrijd allemaal!!!!!!