Eerste thuiswedstrijd FIT Boys F4

29 augustus 2015

Vandaag was het tijd voor de tweede wedstrijd en wel tegen HHCombi F3. Op het vroege tijdstip van 8.15 uur was het al lekker druk op het sportpark. Langzaam druppelde iedereen binnen in de kleedkamer. Allemaal opgewekt en weer zin in de wedstrijd. Na een opbeurende spreekbeurt van Matthijs en Robert en het bespreken van de posities op het veld gingen de spelers naar de jeugdvelden om nog even de tactiek door te spreken en op te warmen. Liam kreeg nog even een korte keeperstraining van Robert. En Matthijs gaf de veldspelers nog een snelle voetbaltraining.

En toen was het 9.00 uur, tijd om te beginnen. Maar er was geen scheidsrechter voor onze wedstrijd. Toen hebben we Bert Oosterhof maar het veld in gestuurd. Op zijn nette schoenen het veld in. Bert bedankt! Vlak na de aftrap ging het al flink tekeer. Maar helaas werd de bal door Yannick in eigen doel geschopt. Hij zou scoren had hij gezegd. Echter het verkeerde doel. Gelukkig was Tess weer opgeknapt, zodat ze weer hard kon rennen en tegen de bal aan trappen. Mylan dribbelde met zijn korte beentjes super door het veld. Tijs was ook weer super aan de bal. Heen en weer rennend van de ene kant van het veld naar de andere kant. De eerste helft eindigde op een 0-4 achterstand. Maar het kon de pret niet drukken. Snel naar de kleedkamer voor een bekertje ranja en een peptalk van de leidsters Wilma en Maria.

In de tweede helft mocht Luuk op het doel. Liam kreeg een aantal keren flink de bal voor de voeten en hij wist er wel raad mee. Yannick tackelde een tegenstander nog behoorlijk onderuit. Na een verontschuldiging en een handdruk was dit ook weer opgelost. Milan had ook een paar keer een flinke uithaal richting het doel. Matthijs stond ook goed zijn mannetje, ondanks dat hij nog een bal in zijn buik kreeg.

De jongens en Tess hebben een super wedstrijd gespeeld maar helaas eindigde het in een 0-12 verlies. Ondanks alles werd er nog een gezellige derde helft gedaan in de kantine met een aantal spelers en ouders. #FitBoysF4ontour
Groeten Andrea Westerhof. (moeder Yannick)