FIT Boys F4 wint zijn eerste wedstrijd met glans!

3 oktober 2015

Zaterdag was het weer zover! Weer een wedstrijd voetballen, dit keer huis tegen Oostenburg F8 uit Oosterwolde. Vroeg uit de veren want we moesten om 9 uur klaar staan in het geel groene tenue.

Om kwart voor 9 zitten we allemaal klaar in de kleedkamer. Matthijs vertelt dat onze tegenstander nog geen enkel doelpunt heeft gemaakt deze competitie. Dit klinkt iedereen als muziek in de oren en vol goede moed gaan we naar het veld. Allen stonden we te wachten op een scheidsrechter, die helaas niet kwam. Matthijs pakte een fluitje en de wedstrijd begon, wat later dan gepland, maar dat mocht de pret niet drukken. De tweede helft werd gevloten door Ronald.

Al snel was FIT Boys aan de goede kant van het veld te vinden en binnen enkele minuten scoorde Leon het eerste doelpunt van de wedstrijd! Daarna vlogen de ballen de keeper van de tegenpartij om de oren! Leon heeft 4 doelpunten gescoord, Tess 1, Tijs 4 en Yannick 2. Onze keepers, Liam en Luuk hebben geen bal in hun doel gehad. Met nog 2 eigen doelpunten van Oosterwolde maakte het de eindstand op 13-0!