Bengels-training levert 3 nieuwe talenten op

6 maart 2019
de Webmaster

Woensdagmiddag 6 maart was het weer tijd voor de jongste FIT Boys-talenten, De Bengels. Totaal hadden trainers Arjan Schepel en Aljon Stahlmecke 26 spelertjes op de training en er waren 3 nieuwe Bengels. In drie leeftijdsgroepen werd er getraind. De Bengels (4-6 jaar) waren met totaal 7 spelers en speelsters. De leeftijdsgroepen daarboven (6-8 jaar) trainden in 2 groepen van 10 en 9 spelers. Bij de Bengels varieert het aantal nog wel eens. Twee Bengels waren er niet bij omdat ze eerst het zwemdiploma moeten halen. Arjan en Aljon zijn zeer ervaren (jeugd)trainers die een heel gevarieerde training precies op maat voor elke leeftijdsgroep geven. En beide ‘leraren’ beschikken ook over didactische vaardigheden zodat deze jonge talenten heel veel leren en opnemen, en dat allemaal volgens het FIT Boys Voetbaltechnisch Beleids- en Leerplan. Ongemerkt leren deze kids dus de fijne kneepjes van het voetbalvak. Maar de jongens en meisjes maken vooral heel veel plezier. Mooi om te zien!

Deze groep van 28 spelertjes vormt de basis van weer een lichting die de succesvolle FIT Boys Jeugdopleiding gaat doorlopen. Op die leerweg van De Bengels tot en met de JO19 zullen er nog spelers afvallen en ook nieuwe spelers bijkomen, maar het zou zo maar kunnen dat een Bengel van deze lichting over 14 jaar speler van het 1e elftal bij FIT Boys of ST Beilen/FIT Boys is. Dromen mag…..

Volgende week woensdag 15:00 uur trainen De Bengels weer! Elke woensdag tot aan de zomervakantie! Wil jij ook deel uit maken van deze gezellige en talentvolle groep? Mail dan naar bengels@fitboys.nl.