FIT Boys F5, een team met twee gezichten

21 maart 2015

Voor het eerst dit seizoen een verslag van de F5 van Fit boys. We beginnen daarom maar even met een update. F5 is een team vol nieuwe Fit Boys talenten, het zijn een paar bengels van vorig seizoen aangevuld met nieuwe spelers. Het team heeft 10 spelers namelijk: Daan, Tobias, Sven, Ruben, Mathijs, Onno, Sylvan, Rik, Gerjan en Reinder. De eerste wedstrijden dit seizoen verliepen geweldig met 2 mooie overwinningen. Dus iedereen kwam al in de kampioensstemming. Daarna kwamen we toch een paar teams tegen met hele grote jongens, dat was nog wel iets te spannend. Het bleef voor de winter bij 3 overwinningen. In de winter waren we voor niemand bang en zijn we zelfs zaalkampioen geworden!

Afgelopen zaterdag speelden we onze 2de wedstrijd op het veld van de voorjaarscompetitie. De eerste wedstrijd verloren we van Rolder Boys. De ruststand was 6-1 de eindstand 7-3, we hadden dus in ieder geval de 2de helft gewonnen! Ook de penalty’s werden gewonnen met 8-7.

De tweede wedstrijd speelde we tegen HH-combi. Dat zijn dus Hieker Beren gecombineerd met Hooghaler techniek. Dat word een lastige ochtend. Ook vandaag geen eerste helft om veel over te schrijven. HH-combi is dodelijk effectief en schiet alle 2 kansen, die ze krijgen raak! Wij zijn nog niet zo scherp dus de ruststand
0-2. Maar niemand maakt zich eigenlijk zorgen, we weten dat we de tweede helft nog hebben, daarin zijn we een stuk beter. Wij (Leider Rudi en ik) geven nog een paar aanwijzingen en na de Jel gaan we weer!

Er volgt de tweede helft een storm op het doel van HH-combi. Keeper Onno haalt de schoten die er zijn goed uit het doel. Verder lijkt het of wij 8 aanvallers hebben. Ruben zet iedereen goed op zijn plek, Reinder slalomt door de verdediging, Sylan maakt mooie slidings, Daan vuurt met zijn linker been op het doel, Tobias is overal op het veld te vinden, Rik blijkt een top verdediger, Gerjan pakt alle ballen af, Mathijs speelt de ballen goed over! O, ja Sven die was een weekend weg (weten jullie dat ook weer).

Dit alles bracht de eindstand op 8-2! Een mooie overwinning na een geweldige tweede helft en weer een hoop plezier! De penalty’s heb ik niet bij gehouden, wel had keeper Onno nog 2 mooie reddingen. In de kleedkamer kwam het geweldige idee om volgende week 2 keer de tweede helft te spelen. Dit lijkt mij een uitstekend idee!
Volgende week spelend we thuis tegen Asserboys, aanvang 10:00. Tip voor de vele toeschouwers: kom op tijd vol=vol!!