FIT Boys MA1 strijdend ten onder

18 april 2015

De Jumbo Mulder-meiden speelden deze zaterdagochtend thuis tegen GVAV Rapiditas MA1. Uit werd er na een 6 – 0 ruststand met 7 – 1 verloren. Zaterdag thuis op sportpark Noord-West ging het veel beter. FIT Boys MA1 had zelfs de eerste 20 minuten het initiatief en er kwamen ook kleine kansjes. De bal ging er niet in. GVAV wisselde door en werd sterker en kreeg ook kansen. Het was sneu voor het team dat juist een foutje de 0 – 1 betekende. GVAV was even de bovenliggende partij en maakte ook de 0 – 2. Rust.

Na de rust was FIT Boys MA1 nog feller in de duels en won deze ook bijna allemaal. Met de rappe Joanne Nederhoed op rechts was er gelijk meer gevaar en dreiging. Er kwamen wederom vele kansen voor de ploeg van trainer/leider Jurjen Boer. Joanne raakte éénmaal de paal en schoot een keer te gehaast. En ook Elise Boele had geen geluk met haar acties en kansen. Aan de andere kant viel nog wel de 0 – 3 en 0 – 4, maar toch werd de eer gered. Het was Joanne die de 1 – 4 scoorde en de blijdschap was groot. Complimenten voor het team. Het streed voor elke meter en speelde bij vlagen ook erg goed. Dank ook aan de D-junioren Ilse Poorte en Ilja Beuling. Zij speelde de hele wedstrijd en sloten direct daarna aan bij D1 waar Ilja in de basis begon en Ilse na 30 minuten Ilja kwam afwisselen. Beide waren zaterdagmiddag/-avond erg moe.

25 april speelt FIT Boys MA1 uit om 14:30 uur tegen sv Bedum MA1. Thuis werd daar mar nipt met 1 – 2 van verloren, dus dat biedt perspectief.