Toernooi HZVV: FIT Boys MA1 6e, Beilen MB1 1e

20 juni 2015
de Webmaster

Zaterdag speelden cvv FIT Boys MA1 en vv Beilen MB1 mee op het toernooi van HZVV in Hoogeveen. Gastspelers waren deze keer Danitsja van der Werf, Ilse Poorte en Ilja Beuling. FIT Boys MA1 werd van de 8 ploegen 6e. In de poule speelden de Jumbo Mulder-dames eerst 0 – 0 tegen GVAV Rapiditat MA1, terwijl spits Elise Boelen 4 keer alleen voor de GVAV-keeper kwam. Daarna werd er verloren van Fc Berghuizen MA1 en De Held MA1. Vervolgens werd er gespeeld tegen HZVV MA1 uit de andere poule en die wedstrijd werd superknap met 2 – 0 gewonnen. Daarna volgende de wedstrijd om de 5e en 6e plek tegen Olde Veste MA1. Het bleef 0 – 0 en toen moesten penalty’s voor een winnaar zorgen. Die nam Olde Veste net even beter en zo werd het team van leider/coach Jurjen Boer 6e. Na het toernooi ging het team, samen met gastspelers Ilja Beuling en Ilse Poorte (die heel wat wedstrijden mee hebben gedaan met MA1 dit seizoen), bij leider Jurjen thuis BBQ-en aangeboden (en betaald) door het bestuur van FIT Boys.

vv Beilen MB1 speelde in een poule met Fc Meppel MB1, Alcides MB1, JCLE MB1 en Noordscheschut MB1. Nadat de 1e wedstrijd nog in 1 – 1 eindigde, werden de overige wedstrijden met 1 – 0 gewonnen. In de wedstrijd tegen de nummer 2 uit de andere poule werd er weer gewonnen en ook de laatste wedstrijd werd er gewonnen en zo mocht de ploeg van trainer/coaches Harold Jager en Rolinda Buring zich winnaar noemen van het HZVV MB-toernooi. Een superknappe prestatie!

De meisjes van FIT Boys MA1 en Beilen MB1 gaan volgend seizoen de ST-teams van ST Beilen/FIT Boys vormen. Een deel zal doorstromen naar de vrouwen, een deel zal aansluiten bij de MB1 en Deborah, Ilse en Ilja zullen bij MC1 aansluiten. Danitsja is nog D-junior en zal volgend seizoen in FIT Boys D1 bij de jongens haar kunsten gaan vertonen.