ST Beilen/FIT Boys MO17-1 speelt gelijk

24 maart 2018

De Hup en Fidom Garantiemakelaars-equipe van leiders Michele, Harry en Egbert speelde deze zaterdag thuis op Sportpark Noord-West tegen SPW MO17-1. Er was sprake van een gelijk opgaande strijd, maar ST MO17-1 had de eerste helft de meeste kansen. Tegen de verhouding op dat moment in kwam SPW MO17-1 op 0 – 1. ST MO17-1 had enkele 100%-kansen, maar scoorde niet. Zo belande een schot op de kruising en kon spits Romy Pomper de bal van dichtbij niet binnen schieten. Het was uiteindelijk Ilse Poorte die alleen voor de keeper wel raak schoot (1 – 1). Vlak voor de rust kreeg ST MO17-1 een corner. De afgeslagen bal kwam weer bij de cornernemer Ilja Beuling. Zij speelde handig haar tegenstander uit, maar produceerde een slap schot. Ze liep al weg en achter haar rug liet de SPW-keeper de bal los en deze verdween in het doel (2 – 1). Ook lelijke doelpunten tellen. Dat was de ruststand.

Na de rust golfde het spel op en neer. SPW MO17-1 kwam weer op gelijke hoogte (2 – 2), maar even daarna nam ST MO17-1 weer een voorsprong (3 – 2, doelpuntenmaker ?). Bij een corner ging laatste man June Kiers mee naar voren. Uit de afgeslagen corner counterde SPW MO17-1 naar 3 – 3. Daarna volgden aan beide zijden nog diverse kansen en mogelijkheden om de winst te pakken, maar de bal ging er niet meer in. Zo bleef het 3 – 3 en dit was de wedstrijd overziend wel een juiste afspiegeling van de krachtsverschillen. Een leuke pot voetbal, waar de leiders en trainers Nikki Dekker en Isa Mensing zeker mee verder kunnen.

Volgende week speelt ST Beilen/FIT Boys MO17-1 thuis op Sportpark Noord-West om 10:45 uur tegen SJO Pekela 2000 MO17-1.