ST Beilen/FIT Boys MO17 KAMPIOEN!

29 oktober 2016

(Foto’s: ouders van MO17)

De meiden van ST Beilen/FIT Boys MO17 werden zaterdag in Hoogeveen tegen HZVV MO17 kampioen in de najaarscompetitie. De competitie ging maar over 5 wedstrijden, tegen elke tegenstander 1 keer. Maar de Jumbo Mulder-meiden bleven wel ongeslagen met 15 uit 5. Een knappe prestatie en dat levert een zwaardere indeling op in de voorjaarscompetitie met 8 ploegen over 14 wedstrijden. Trainers Isa Mensink en Nikki Dekker (en invaltrainster Marije de Kruijf) en leiders Jan Kiers en Egbert Oosting hebben er naast een goed voetballende ploeg ook een gezellig team van gemaakt. En plezier is de basis voor de uitstekende prestaties in de competitie.

De MO17-meiden speelden een gewonnen wedstrijd tegen HZVV MO17 en kregen volop kansen om te scoren. Bij rust was het slechts 0 – 2. De tweede helft gaf het team geen krimp en ging rustig door met het creĆ«eren van kansen en scoorde ook nog tweemaal. HZVV MO17 mocht de eer nog redden door de 1 – 4 te maken, maar dat werd de eindstand. En toen was er een klein feestje. De dames kwamen op de kampioensfoto, kregen in de kleedkamer een presentje van de leiders, ontvingen een kampioensmedialle en gingen de meiden, leiders, trainers en ouders met een behoorlijk goed humeur naar Beilen. In de vv Beilen-kantine wachtte de meiden nog een verrassing. Een overheerlijk patatje met wat drinken. Super bedankt vv Beilen voor de ontvangst in de kantine.

Het is mooi om te zien dat dit team vorig seizoen gedeeltelijk samen is gestart in de MO15 en aangevuld met MO17-meiden nu een gezellig en best goed team is geworden. Elke speelsters heeft haar kwaliteiten en voegt iets toe aan het team. En dat maakt een team tot het winnende team. Namens vv Beilen, cvv FIT Boys en ST Beilen/FIT Boys GEFELICITEERD!

Succes in de voorjaarscompetitie die zaterdag 5 november al begint met een uitwedstrijd om 14:45 uur tegen SVO BDE MO17-1.