ST Beilen/FIT Boys MO15-1 niet bij de les

10 maart 2018

Zaterdag 10 maart speelden de meiden van ST Beilen/Fit Boys MO15 voor het eerst sinds lange tijd weer eens een wedstrijd op het veld. Na een goede zaalperiode zouden we vol vertrouwen weer aan de competitie kunnen beginnen. De opstelling was wat anders dan voor de winter omdat een 3-tal meiden naar de MO17 zijn gegaan en misschien was dat even wennen.

De tegenstander in deze eerste wedstrijd, FC Assen MO15-1, begon vanaf het begin druk te zetten op de verdediging. Omdat de meiden van ST Beilen/Fit Boys MO15 niet goed hun positie hielden en te traag reageerden kreeg FC Assen kans op kans maar slaagde er niet in om deze af te ronden. De meiden van ST Beilen/Fit Boys MO15 kwamen er niet aan te pas en het was een wonder dat het bij rust nog 0-0 stond.

De tweede helft begonnen de meiden van ST Beilen/Fit Boys MO15 beter aan de wedstrijd. Dit resulteerde in een tweetal kleine mogelijkheden maar dicht bij een doelpunt kwamen de meiden nooit. FC Assen nam daarna de wedstrijd weer in handen en reeg de kansen weer aan elkaar. Net op het moment dat de begeleiding dacht dat de meiden van ST Beilen/Fit Boys MO15 de wedstrijd toch nog naar zich toe zouden trekken belande een wanhopig afstandsschot van FC Assen in de kruising en besliste uiteindelijk de wedstrijd in hun voordeel.

Na deze nederlaag zullen de meiden van ST Beilen/Fit Boys zich op moeten laden voor de volgende wedstrijd uit tegen SJO Dalen/DSC MO15-1.