ST Beilen/FIT Boys MB1 en MC1 winnen

16 april 2016
de Webmaster

De Picolla Roma-meiden van leiders Harry Oldenbeuving, Rolinda Buring en Isa Mensing gingen op bezoek in Coevorden om te voetballen tegen CEC MC1. Na twee keer 35 minuten stond er een 3 – 7 eindstand op het scorebord en konden de 3 punten mee met ST Beilen/FIT Boys MC1 in de tas naar Beilen.

ST Beilen/FIT Boys MB1 reisde af naar Assen om tegen Achilles’94 MB1. Dat ging supergoed en de meiden wonnen met 0 – 2. Knappe overwinning en hierdoor staat de ploeg nog steeds 2e in de stand.

Zowel ST Beilen/FIT Boys MB1 en MC1 gaan nog vol voor een topklassering en volgend seizoen zullen beide teams in een gewijzigde samenstelling wederom deel nemen aan de competitie. De leiders, trainers en de ST-groep zijn druk doende om de teams voor volgend jaar ook weer samen te stellen uit speelsters van beide verenigingen. Wie gaan er door naar de senioren, wie schuiven door uit de MC-teams naar de MB1 en welke aanstormende talenten komen over uit de pupillen van FIT Boys en Beilen om de MC-teams te versterken (er is genoeg talent bij beide verenigingen)? En welke speelsters komen nieuw en misschien wel van buiten de beide verenigingen om deel te nemen aan dit sterke samenwerkingsverband?