ST Beilen/FIT Boys MC1 KAMPIOEN!

20 februari 2016
de Webmaster

De Piccola Roma-meiden van trainer/coach Harry Oldenbeuving (afwezig), coach Rolinda Buring en leiders Mariska van Dijken en Isa Mensing (allebei afwezig) moesten voor de laatste maal naar Vledder waar het kampioenschap beslist zou worden en de ploeg aan 4 punten genoeg had voor het kampioenschap.

De ochtend/middag liep uit op een enorme domper…..

Er kwamen eerst geen tegenstanders opdagen en toen die wel kwamen was direct de vraag: “Jullie moeten toch in Haulerwijk spelen om het Noordelijk kampioenschap?” “O, daar weten we niks van.” De leider van Fc Meppel liet ons een mail zien van de KNVB van maandag 15 februari met een bericht dat ST Beilen/FIT Boys MC1 en Fc Meppel MC2 op zaterdagochtend op 09:00 uur in Haulerwijk werden verwacht voor het Noordelijk kampioenschap. “Wat raar”, reageerde Rolinda, “Die mail hebben wij niet gehad.” “En nu?” was de vraag van de teleurgestelde meiden. En nu geen wedstrijden meer en ook geen leuke toernooiochtend in Haulerwijk. “Maar hoe kan dat nou dat wij dat niet weten?” “Dat weten we niet, dat moeten we uitzoeken. Maar voor nu is het even niet anders, maar we zijn wel kampioen meiden. Dat moeten we niet vergeten!” Het huilen stond de meiden, de leider en de ouders en grootouders nader dan het lachen. Wat een domper op zo’n een mooi zaalseizoen. Sponsor Piccola Roma bood de kampioenen wel een avondje pizza eten aan (Bedankt Jan Kiers!), maar dat was slechts een pleister op de wond. Een traantje werd gelaten en iedereen ging teleurgesteld weer naar Beilen…..

Toch moet ST Beilen/FIT Boys MC1 niet vergeten dat ze ongeslagen zijn gebleven in deze KNVB Zaalcompetitie. Deze meiden van FIT Boys en Beilen spelen sinds september samen op het veld en in de zaal, maar wat is het nu al een hecht team met echte vriendinnen en heel erg leuk en goed voetbal. Daarom namens cvv FIT Boys en vv Beilen heel erg GEFELICITEERD MET DIT KAMPIOENSCHAP! De verenigingen zullen jullie zeker nog in het zonnetje gaan zetten!

5 maart gaat de KNVB veldcompetitie weer verder met een uitwedstrijden tegen Pesse MC1.