ST Beilen/FIT Boys MC1 pakt knappe overwinning

9 april 2016

De Picolla Roma-meiden van MC1 kregen directe concurrent SVO BDE MC1 op bezoek. Door afwezigheid van trainer/coach Harry Oldenbeuving en coach Rolinda Beuving was Isa Mensink de hoofdverantwoordelijke langs de lijn. En Isa had de ploeg goed geprepareerd en neergezet. Toen de wedstrijd begon kwam Harry (was al klaar met werken) en Rolinda toch aanlopen en zo konden ook zij zien hoe de ploeg sterk startte in deze wedstrijd. Binnen 10 minuten lag de bal al achter de SVO BDE MC1-keeper (1 – 0) en bleef ST Beilen/FIT Boys MC1 het betere van het spel houden. Met wat meer precisie had de score snel op kunnen lopen, maar Lotte Oosting, een paar keer mooi diepgestuurd door Ilja Beuling, had het vizier niet op scherp staan. Halverwege de 1e helft moest Ilse Poorte (zondag 10 april jarig!) geblesseerd naar de kant. Een leek op een blessure aan de hamstring. Op slag van rust kwam de 2 – 0 ook op het scorebord en konden beide ploegen aan de thee. Na de rust bouwde de ploeg de score prima uit en na 70 minuten stond er een 4 – 0 eindstand op het scorebord. Een prima overwinning en de ploeg heeft nog uitzicht op de 2e plaats in de stand achter ongenaakbare kampioen Fc Assen MC1.

16 april speelt ST Beilen/FIT Boys MC1 uit om 12:00 uur tegen CEC MC1.