ST Beilen/FIT Boys MC1 verliest laatste wedstrijd

4 juni 2016
de Webmaster

De Piccola Roma-meiden van ST Beilen/FIT Boys MC1 speelden hun laatste competitiewedstrijd thuis tegen Pesse MC1. Onder zeer warme (drukkend) omstandigheden moest de strijd aangebonden worden met een sterke tegenstander. Na een 0 – 1 achterstand kwam de ploeg toch weer terug op 1 – 1, maar Pesse MC1 speelde goed en liep uit naar 1 – 3. In een alles of niets offensief door achterin 1-op-1 te gaan spelen en laatste man June de spits in te sturen, probeerde de ploeg van trainer/coach Harry Oldenbeuving en leiders Rolinda Buring, Isa Mensing en Mariska van Dijk. Dit leek te lukken. Na een handsbal in de zestien kreeg de ploeg en penalty en die schoot Regina beheerst binnen (2 – 3). Toch wist Pesse MC1 gebruik te maken van de ruimte achterin en maakte de 2 – 4 en even later ook nog de 2 – 5. Teleurstelling bij de MC1 na afloop, maar uiteindelijk kon het team terug zien op een goed maar af en toe wisselvallig 1e seizoen samen.

Afscheid
Voor trainer/coach Harry Oldenbeuving was dit zijn laatste wedstrijd. Met pijn in het hart stopt dit voetbaldier. Hij kan het training geven en wedstrijden begeleiden niet meer combineren met zijn werk als vrachtwagenchauffeur. Harry, bedankt! Ook Rolinda Buring stopt als leider en we zullen haar positieve inbrengen tijdens de wedstrijden gaan missen. Rolinda, bedankt! Ook Mariska (was al ge)stopt, ook zij kan haar baan in de zorg en het voetballen in VR1 niet meer combineren met het trainen en begeleiden van de meiden. Hoe jammer ook. Mariska, bedankt!

Deborah stopt ook, zij en haar familie gaat verhuizen naar Tilburg. Deborah is de goedlachse altijd positieve rechtsback met snelheid en maximale inzet. Ze voetbalt al bijna 5 jaar bij FIT Boys, vorig jaar in de MA1 en het laatste jaar dus in de ST Beilen/FIT Boys MC1. En met plezier. Het team zal haar missen en wenst haar succes in Tilburg. Bedankt Deborah!