ST Beilen/FIT Boys MC1 wint eenvoudig

19 maart 2016

De Picolla Roma-meiden moesten deze zaterdagmiddag aantreden tegen SVO BDE MC2. Dit betreft een samenwerkingsteam van de verenigingen Bargeroosterveld, DZOH en Erica en ook zij zijn, net als FIT Boys en Beilen, voor het eerste seizoen samengevoegd. Al snel gedurende de wedstrijd bleek dat ST Beilen/FIT Boys MC1 sterker was dan de tegenstander. Bij rust was het al 4 – 0, maar de score had ook nog wel hoger kunnen zijn. De lat boven de SVO BDE MC2-keeper werd tot tweemaal toe geteisterd. Na de rust schoof laatste man June door naar de spits, zakte midmid Regina naar de laatste man positie en werd Ilja midmid. En June wist na amper 10 minuten te scoren en dat leverde dolle taferelen op. Toen de 6 – 0 ook nog viel was de wedstrijd wel gelopen. Een makkelijke overwinning met bij vlagen goed voetbal.

2 april speelt ST Beilen/FIT Boys MC1 om 14:30 uur uit tegen Fc Assen MC1. Een heuse topper tussen de nummer 1 en 2.