ST Beilen/FIT Boys MC1 wint en verliest

9 januari 2016
de Webmaster

ST Beilen/FIT Boys MC1 speelt deze winterperiode KNVB zaalcompetitie en speelt al zijn wedstrijden in Vledder. Zo ook deze zaterdag, en met een groep van 7 speelsters, 2 begeleiders, 1 niet-spelende speelster (Ilse) en 4 ouders ging MC1 richting Vledder. Er moesten twee wedstrijden gespeeld worden tegen Smilde’94 MC1 en SJO NKKV/Titan MC1.

De eerste wedstrijd speelde MC1 sterk en was de tegenstand van Smilde’94 MC1 pover. Achterin was het wel oppassen voor de snelle, handige spits van Smilde. Maar keeper Anouk was steeds op haar post en redde een aantal keren prima. Zo hield de Piccola Roma-equipe de 0 en voorin werd de score gestaag uitgebouwd met af en toe prima zaalvoetbalaanvallen en -doelpunten. Eindstand werd 6 – 0 en leiders Mariska van Dijk en Isa Mensing waren tevreden, al moest het team behalve aanvallen ook samen verdedigen.

De tweede wedstrijd speelde MC1 tegen het sterke SJO NKKV/Titan MC1. Een goed spelend team met een handige spits voorin die je niet te veel ruimte moest geven. Dat deed MC1 wel en al snel keek het team tegen een 2 – 0 achterstand aan. MC1 kreeg ook wel kansen, maar maakte deze niet af. En achterin werd vaak niet op de man verdedigd waardoor NKKV/Titan MC1 te veel ruimte kreeg. Toen de 3 – 0 ook nog viel, leken de kopjes te gaan hangen. Met nog 5 minuten op de klok viel de 3 – 1 en was er weer hoop. Even daarna een vervelend moment voor Deborah die volledig door haar enkel ging en kermend van de pijn bleef liggen. Ze moest naar de kant worden gedragen en leek ernstig geblesseerd. ST Beilen/FIT Boys MC1 was van slag en de 4 – 1 viel ook nog. Gewoon verloren van een sterke tegenstander doordat de ploeg niet top speelde. 3 punten uit 2 wedstrijden, 7 doelpunten voor en 4 tegen. Deborah heeft een dikke enkel en wellicht haar banden verrekt/opgerekt. Beterschap!

Volgende week 16 januari speelt het team wederom in Vledder tegen Fc Meppel MC3 (11:30 uur) en Fc Meppel MC2 (13:10 uur).