ST Beilen/Fit Boys MO15-1 wint weer

28 oktober 2017

Na een weekend geen wedstrijd te hebben gespeeld stonden de meiden van ST Beilen/Fit Boys MO15-1 zaterdag tegenover de meiden van HH’97 MO15-1 in Hollandscheveld. Gezien de stand vooraf leek het een spannende wedstrijd te kunnen worden maar de spanning bleek zich toch voornamelijk in het scoreverloop te uiten. De tegenstander wilde niet voetballen en leek vooral fysiek de bovenliggende partij te zijn terwijl bij de meiden van ST Beilen/Fit Boys MO15-1 er voetballend niet veel leek te lukken (misschien hangt het een met het ander samen).

Dat het eerste doelpunt viel door een fout was dan ook niet zo gek en gelukkig voor ST Beilen/Fit Boys MO15-1 viel het doelpunt in hun voordeel. Een mislukte doeltrap werd door een goed oplettende Manouk, die vandaag in de spits stond, opgepikt en onbereikbaar voor de keeper het doel in geschoten. Na deze 0-1 leek het erop dat de meiden wat meer in het spel kwamen, maar vijf minuten later lag de bal er na wat gerommel in de verdediging ook aan de eigen kant in (1-1). Omdat er verder niet veel gebeurde leken we met deze stand ook de rust in te gaan maar door een goed opgezette aanval van Yvon kwam de bal op links via Bente met een mooie voorzet voor het doel en kon Liesbeth de bal rustig intikken waardoor er met een 1-2 stand gerust werd.

De tweede helft begon net als de eerste helft niet al te best en na enkele minuten wist HH’97 de 2-2 er al in te schieten. Hierna leken de meiden van ST Beilen/Fit Boys MO15-1 toch wat meer druk te kunnen zetten en kwamen er een aantal mogelijkheden. De 2-3 zat er aan te komen en deze viel halverwege de tweede helft uit een hoekschop. Manouk schoot de bal op doel en deze werd aangeraakt door de tegenstander en verdween over de doellijn. ST Beilen/Fit Boys MO15-1 was hierna sterker en er had nog wel meer in gezeten. De laatste 5 minuten werd de druk door de tegenstander nog opgevoerd en werd het nog lastig, maar de meiden hebben de winst niet meer uit handen gegeven.

In de tweede helft heeft Dominique haar eerste minuten gespeeld bij ST Beilen/Fit Boys MO15-1. Ze heeft het prima gedaan en we zijn blij dat we haar aan onze selectie kunnen toevoegen.