ST Beilen/FIT Boys MO17 wint, MO15 verliest

16 september 2017

De Hup & Fidom Garantiemakelaar-meiden van ST Beilen/FIT Boys MO17 speelden hun laatste bekerwedstrijd thuis op het hoofveld. In de ziekenboeg/bij de afwezigen: Regina, Jolien en Liselore. Met één speelster van MO15 er bij was de selectie compleet.  Tegenstander was VKW MO17 dat ook nog geen punten had. ST Beilen/FIT Boys MO17 was sterker en kwam dan ook terecht op 1 – 0 (Ilse Poorte). Toen kreeg VKW een penalty, maar schoot de bal hoog over. Na de rust een zelfde spelbeeld, met kleine kansjes ook voor VKW. Tegen het einde van de 2e helft speelde een VKW-speelster (wel of niet bewust) terug op de keeper. Indirecte vrije bal in het strafschopgebied. Ilja Beuling tikte de bal aan en Ilse schoot via wat benen binnen (2 – 0). Dit was ook de eindstand en een 3e plek in de bekerpoule was het gevolg.

ST Beilen/FIT Boys MO15 speelde tegen Fc Zuidlaren MO15. Winnen was het devies om nog door te bekeren. Er werd met 0 – 1 verloren en zo is het bekeravontuur voor de Hup & Fidom Garantiemakelaar-meiden voorbij.

Volgende week zaterdag 23 september is de eerste competitieronde. MO17 speelt thuis om 10:45 uur tegen Achilles’94 MO17. MO15 speelt uit om 09:00 uur tegen Staphorst MO15. Woensdag 20 september speelt een deel van de MO17 samen met de jongste speelsters van VR1 en VR2 nog in ST Beilen/FIT Boys O21 tegen Witteveense Boys VR1 in Witteveen om 19:30 uur.