ST Beilen/FIT Boys speelt toernooi in Gramsbergen

10 juni 2017
de Webmaster

Op sportcomplex ’t Hoge Holt in Gramsbergen Speelde ST Beilen/FIT Boys mee op het Internationale Vrouwentoernooi. Het zat in een poule (group I) met TSV Klausdorf 2, Bergentheim 2 en SSD. De uitslagen van vrijdagavavond waren:
ST Beilen/FIT Boys – Bergentheim 2  2 – 0
ST Beilen/FIT Boys – TSV Klausdorf 2  0 – 0

Na een leuk feestje op vrijdagavond en een (te) korte nacht, moest er zaterdag weer gespeeld worden. Er kwamen drie verse krachten uit Beilen om het team aan te vullen en dat was wel nodig. De laatste wedstrijd in de poule werd gespeeld:
SSD – ST Beilen/FIT Boys 1 – 3

De Autoservice Tiemco Maat-/Jumbu Mulder-equipe eindigde 1e in de poule en speelde de kruisfinales om een plek bij de laatste 4. Er werd gespeeld tegen ‘buurman’ (op de camping) Valthermond (op kunstgras). Uitslag:
ST Beilen/FIT Boys – Valthermond 0 – 1

Zo werd duidelijk dat het team van leiders Edwin Guchelaar en Sander van der Woud om de 5e t/m 8e plek zou spelen. De volgende tegenstander werd HHC Hardenberg. uitslag:
HHC Hardenberg – ST Beilen/FIT Boys 1 – 0

Wat restte was de strijde op de 7e en 8e plek en wederom was SSD tegenstander. Zij hadden nog maar 9 fitte spelers en dus boden de dames aan dat Annelotte, Edwin en Sander met hen zouden meespelen. Na de reguliere speeltijd was het 2 – 2 (Annelotte scoorde voor SSD) en moesten er penalty’s worden genomen. Die nam SSD beter en zo werd ST Beilen/FIT Boys 8e. Het team (in ieder geval Annelotte, Edwin en Sander) had wel nieuwe vriendinnen gemaakt en zo gingen beide teams gezamenlijk op de foto.

Wat nu nog rest is de feestavond in de tent, op tijd naar bed en morgen weer richting Beilen.

Kijk voor meer info op de speciale TOERNOOIWEBSITE van Gramsbergen, op de uitslagen en standen-site of op de speciale FACEBOOK-pagina.