Nieuwe trainer voor ST Beilen/FIT Boys VR1

31 mei 2018
de Webmaster

Met Stoffer-Remmelt Kats heeft ST Beilen/FIT Boys de nieuwe trainer binnengehaald voor de eerste selectie. Stoffer-Remmelt komt over van Pesse waar hij goede resultaten heeft behaald met dames 1.

Lees meer op de ST Beilen/FIT Boys-website.

De ST Beilen/FIT Boys brengt 5 teams in de wei, 3 seniorenteams en 2 jeugdteams. Op dit moment speelt VR1 3e klasse en ook volgend seizoen hopen deze dames op niveau te spelen. Het team kan altijd versterking gebruiken, dus lijkt je het leuk in een gezellig maar fanatiek team mee te voetballen, meldt je dan aan. VR2 speelt 5e klasse en combineert gezelligheid met prestaties. Sander van der Woud traint deze dames en ook dit team is op zoek naar die gezellige dame die voetbal heel leuk vindt. VR3 is een 7×7 team en speelt op 8 vrijdagavonden op een half voetbalveld competitie. Dit team traint onder leiding van Moniek Brink één keer in de week en is een zeer leergierig team. Dus wil je niet op zaterdag voetballen, maar trekt het spelletje jou wel dan is VR3 7×7 iets voor jou. Dus meld je aan!

Bij de jeugd spelen de meisjes van 13 t/m 18 jaar in twee teams, MO15 en MO17. Ook voor deze twee teams is ST Beilen/FIT Boys op zoek naar jonge talentvolle meiden. Dus voetbal je nu nog met jongens omdat jouw vereniging geen meisjesvoetbal aanbiedt, kom dan eens meetrainen bij onze meiden en wordt (misschien wel) lid. De meisjes onder de 13 jaar spelen met de jongens mee en je kunt al beginnen vanaf je 4e jaar. Dit gaat onder de vlag van cvv FIT Boys of vv Beilen. Interesse of wil je meer weten? Kijk op de website (binnenkort vernieuwd) of mail naar stcommissie@stbeilenfitboys.nl. En wie weet ziet FIT Boys jou binnenkort wel schitteren op de velden van Sportpark Noord-West! Ben jij de nieuwe Lieke Martens of Vivianne Miedema.