ST Beilen/FIT Boys dames/meisjes kiezen tenue

24 oktober 2016
de Webmaster

Maandagavond riep de Werkgroep ST Beilen/FIT Boys de dames en meisjes van de 5 ST-teams bijeen in de FIT Boys-kantine voor een belangrijk moment. Een werkgroep bestaande uit de leden van de ST-groep en onder andere speelsters Nikki Dekker, Daniëlle Tol en Regina Oldenbeuving gingen samen met Johan Götz van Combi Sport aan de slag om een dames-/meisjes-shirt uit te kiezen. Uiteindelijk bleven er twee tenues over en ook de besturen van vv Beilen en cvv FIT Boys werd gevraagd naar hun voorkeur. Die was vrij unaniem. De stemming maandagavond onder de dames/meisjes was iets minder unaniem. Met een miniem verschil kozen de dames/meisjes voor het oranje-/zwarte-tenue. Oranje shirt en zwarte broek en sokken.

Ramon Cid sprak de aanwezigen toe en werkgroepleden Daniëlle Tol en Regina Oldenbeuving showden de tenues als professionele mannequins. Na de stemming was er tijd om diverse vragen te beantwoorden. Wat duidelijk werd is dat de ST Beilen/FIT Boys nog geen gezamenlijk logo heeft en dat ook de trainers/begeleiders/coaches in het nieuw worden gestoken in trainingspakken/trainersjassen met dezelfde kleurstelling.

Al met al een hele mooie mijlpaal in het korte bestaan van de samenwerking op dames-/meisjesgebied tussen vv Beilen en cvv FIT Boys. Een moment om trots op te zijn. De planning is om na de winterstop alle ST-teams in de nieuwe tenues te laten spelen. De drie damesteams (incl. VR3 7×7) en de twee meisjesteams (MO17 en MO15).