ST Beilen/FIT Boys gaat 3 jaar door

9 mei 2016
de Webmaster

Er is witte rook! De ST Beilen/FIT Boys had het plan bij beide besturen van vv Beilen en cvv FIT Boys neergelegd om de samenwerking op meisjes- en damesgebied met 3 jaar te verlengen. De laatste plooien zijn gladgestreken en dus konden de handtekeningen van vv Beilen-voorzitter Erjen Derks en cvv FIT Boys-voorzitter Ed Sikkema zaterdagmiddag gezet worden. Onder aanwezigheid van speelsters, leiders, trainers en andere belangstellenden bekrachtigden beide voorzitters de samenwerking voor de komende 3 jaar. Een fantastisch vervolg op een zeer succesvol 1e jaar van samenwerking tussen beide voetbalverenigingen ST-werkgroeplid Johan Boer sprak de aanwezigen toe en zei onder andere: “Het biedt ons de kans om de samenwerking verder uit te bouwen en te optimaliseren. Daarbij kun je denken aan nieuwe eigen tenues en betere trainingsfaciliteiten.” Dit seizoen zijn er 3 seniorteams, 2 reguliere damesteams en één 7×7-damesteam. Bij de jeugd is er een MB1, MC1 en MC2. De aanwas uit de jeugd komt bij vv Beilen uit MD1 en ME1 en bij FIT Boys spelen de meisjes tot en met de D-junioren mee met de jongens en ook daar zit voldoende talent. Zo is de doorstroom uit de pupillen (O12) naar de junioren (O18) en naar de senioren gegarandeerd en kunnen er op elk leeftijdsniveau en spelniveau trainingen en wedstrijden worden aangeboden aan meisjes en vrouwen in de gemeente Midden-Drenthe.

Training en begeleiding
De ST-groep vraagt nog wel speciale aandacht voor het geven van trainingen aan en de begeleiding van de vrouwen- en meisjesteams. ST Beilen/FIT Boys is zeker nog op zoek naar enthousiaste en goede trainers en begeleiders die het voetbal van onze vrouwen- en meisjesafdeling op een hoger plan willen brengen. Neem contact op met FIT Boys (secretaris@fitboys.nl) of Beilen (secretaris@vvbeilen.nl).

Nieuwe leden
Ook is er binnen alle teams nog voldoende ruimte voor uitbreiden. Dus ben jij als meisje/vrouw toe aan voetballen met vrouwen/meisjes, wil je graag trainen en spelen op je eigen niveau en ben jij een echte teamspeler? Meld je dan aan bij ST Beilen/FIT Boys en wordt onderdeel van het vrouwen-/meisjesvoetbalbolwerk in Midden-Drenthe! Neem contact op met FIT Boys (secretaris@fitboys.nl) of Beilen (secretaris@vvbeilen.nl).

Het moment is daar. vv Beilen en cvv FIT Boys hebben op meisjes- en vrouwengebied samen goud in handen en gaan de komende 3 jaren het samenwerkingsverband verder uitbouwen en tot een blijvende succesformule maken!