ST Beilen/FIT Boys-teams ontvangen nieuwe tenues

4 februari 2017
de Webmaster

(Foto’s: Dick Kiers, Rutger Berghuis en GertJan Beikes)

Zaterdag was voor de dames en meisjes van ST Beilen/FIT Boys een heugelijke dag. Aan het begin van dit seizoen was een werkgroep bezig gegaan met een eigen wedstrijdkledinglijn voor de dames en meisjes. Er mocht over gestemd worden en de besturen van vv Beilen en cvv FIT Boys gaven hun goedkeuring. En, mede door toedoen van enkele (ST-)vrijwilligers zelf, werden er ook twee nieuwe sponsors gevonden. De ST-groep heeft hard gewerkt om alle teams vooraf aan de start van de 2e competitiehelft in het nieuw te steken en dat is gelukt.

Onder toeziend oog van beide voorzitters, Erjen Derks (vv Beilen) en Ed Sikkema (cvv FIT Boys), alle spelers en trainers/leiders, sponsoren en andere belangstellenden werden de nieuwe tenues aan de teams uitgereikt en ook aan de heren/dames trainers/leiders was gedacht. Zij ontvingen trainersjassen/-pakken. De nieuwe en de bestaande sponsoren werden naar voren gehaald om het sponsorcontract te tekenen. Jumbo Mulder Beilen blijft overall sponsor van de ST Beilen/FIT Boys. Autoservice Tiemco Maat zal ST Beilen/FIT Boys VR1 gaan sponsoren en Makelaardij Hup & Fidom Beilen zal de meisjesjunioren teams van de ST gaan sponsoren. Modique uit Westerbork sponsort de tassen voor ST Beilen/FIT Boys VR2. Zij tekenden allen hun sponsorcontract.

Drie van de vijf teams kwamen op de teamfoto, ST Beilen/FIT Boys VR1, MO17-1 en MO15-1. VR2 en VR3 (waren qua team ook niet compleet deze ochtend) zullen op een later moment op de foto komen.

Wederom heeft de ST Beilen/FIT Boys een mijlpaal bereikt en spelen de vrouwen en meisjes vanaf nu in een mooi oranje-zwart shirt.