UITNODIGING dames/meisjes: de WK droom

5 juni 2015
de Webmaster

Hallo allemaal,

Het is zover. We kunnen als meisjes en vrouwen van beide voetbalclubs samen gaan voetballen in 5 Samenwerkende teams. Wij als werkgroep zijn hierover zeer blij. We willen dan ook samen met jullie een (sportieve) “start” bijeenkomst houden. Dit willen we a.s. donderdag 11 juni op het sportpark gaan doen. Vanaf 19.00 uur.

Wat is de bedoeling? De KNVB heeft een actie bedacht onder de naam “het Oranjedroompakket”. De actie bestaat uit het gezamenlijk kijken naar een WK-wedstrijd van het Nederlands Vrouwenteam, de Oranje Leeuwinnen. Wij hebben ons hiervoor aangemeld. En met deze aanmelding hebben we een prijs gewonnen. De prijs wordt a.s donderdagavond uitgereikt bij ons op het sportpark aan een of twee van de deelnemende meiden/vrouwen. Er is de hele avond iemand van Players United om de avond voor ons te leiden. Deze persoon zal ook als quizmaster optreden. Daarnaast is er voor iedereen een zweetbandje(hoofd), keycord, diverse buttons, speelschema, fluitje enz. We hebben hierbij een avondvullend programma bedacht.

Het programma
19.00 uur: Inloop
19.30 uur: Training met partijvormen voor meisjes MB1 en vrouwen Senioren (Neem je voetbalspullen mee voor de training).
21.00 uur: Begin van binnenprogramma:
21.15 uur: WK Quiz en WK Selfiesmaken
22.00 uur: Prijsuitreiking WK Quiz en mooiste Oranjeoutfit. Wie heeft de mooiste selfie gemaakt?
22.30 uur: Kennismakingsspelletjes: Oud Hollandsche spelletjes en Duim-, vinger-, pinkspel.
23.30 uur: Voorbeschouwing wedstrijd
00.00 uur: WK wedstrijd Nederlands vrouwenteam kijken.
01.45 uur: Afsluiting

Uitdaging en catering
We dagen je dus uit om in een zo leuk mogelijke Oranjeoutfit te komen. De leukste wint een prijs. En we dagen je uit om veel kennis te hebben van het Nederlands vrouwenteam. De beste wint een prijs. Wanneer je komt krijg je twee munten om wat drinken te bestellen. Daarnaast krijg je een zakje chips, mars, snickers of iets dergelijks. Wij zorgen dat er nootjes op tafel staan. Wil je meer drinken dan kun je altijd nog wat krijgen tegen betaling. Het is de bedoeling dat de MC’s na de prijsuitreiking naar huis gaan. Het zou eventueel te laat kunnen worden. Degene die dan overblijven gaan verder met het programma. Deze avond worden er ook foto’s gemaakt. Deze worden o.a. gebruikt voor mediadoeleinden van de KNVB. Kortom het beloofd een leuke avond te worden. We vinden het erg fijn wanneer er een grote opkomst zal zijn. Het is een mooie start van onze samenwerking.

Aanmelden
We willen van te voren enig inzicht hebben op hoeveel mensen we kunnen rekenen. Het is daarom erg fijn wanneer je je even aanmeld. Je kunt je aanmelden via dit emailadres: activiteiten@fitboys.nl. Wil je je aanmelden voor a.s. maandag?

Johan Boer.