Zaterdag officiële presentatie nieuwe tenue vrouwen

31 januari 2017
de Webmaster

Zaterdag 4 februari om 11:00 uur is de officiële presentatie van het nieuwe tenue van de teams van de ST Beilen/FIT Boys in de kantines van vv Beilen en cvv FIT Boys. Alle vrouwen van VR1, VR2 en VR3 7×7, alle meisjes van MO15 en MO17 en de staf/begeleiding zal aanwezig zijn bij dit officiële moment. Ook zullen alle nieuwe sponsors aanwezig zijn om hun sponsorcontract te ondertekenen onder toeziend oog van de leden van de ST-groep en de besturen van beide verenigingen. Een mijlpaal in de samenwerking tussen vv Beilen en cvv FIT Boys op vrouwen en meisjes-junioren gebied.

Zoals gezegd zijn de nieuwe tenues inclusief opdruk van de sponsors klaar en ook aan de staf en begeleiding is gedacht. Eerder deze maand kwam het nieuwe trainingspak voor de vrouwen/meisjes al voorbij. Dit betekent dat na de winterstop de vrouwen en meisjes van ST Beilen/FIT Boys niet meer in geel/zwart of groen/geel zullen spelen, maar in oranje/zwart.

Dit is een hele mooie stap naar een langdurige en vruchtbare samenwerking tussen beide verenigingen op Sportpark Noord-West. Leden van beide verenigingen, ouders, familieleden en de pers zijn van harte uitgenodigd om dit heugelijke moment met ons te delen.