ST Beilen/FIT Boys VR2 verliest van Annen VR1

10 maart 2018

Ein-de-lijk….. We mochten na 3 maanden weer de wei in om een wedstrijd te spelen. St Beilen/Fitboys vrouwen 2 had er weer zin in. Annen kwam op visite, om op een goed veld een leuk potje te voetballen. Annen de nummer 2 in de competitie en ST Beilen/Fitboys de nummer 7 waren beide gebrand om de punten te pakken. St Beilen/Fitboys mochten oude speelsters weer welkom heten en een nieuweling.

Beide teams begonnen sterk aan de wedstrijd, de teams waren aan elkaar gewaagd. Na een vrijebal van Nikki kon Moniek de bal in het doel schoppen met haar linker poot. Daar was de voorsprong voor de Beilenaren. Helaas konden ze deze stand niet vasthouden, na een doelpunt van Annen werd de stand 1-1. Beilen bleef vechten, maar ook Annen bleef dit doen. Er werden her en der mooie duels aangegaan. Vanuit een corner werd door een omhaal de 1-2 voor Annen in het doel geschoten, helaas de Beiler dames stonden achter… maar iedereen was het ermee eens, wat een mooi doelpunt. Met deze stand gingen we de rust in

Na veel complimenten en een positieve speeds kwamen de Beiler dames de kleedkamer weer uit. Hier en daar een wissel. Nieuwkomer Iris maakte haar eerste minuten als speelster in de tweede helft. Ook de tweede helft vocht Beilen voor de punten, iedereen werkte voor en met elkaar, dit zorgen voor een leuke pot voetbal. Helaas werd er niet meer gescoord door de Beilernaren, ook al waren de kansen er wel. Uiteindelijk wist Annen het doel nog wel een keer te bereiken en werd de eindstand 1-3.

Volgende week staat Bsvv op de planning, nu al zijn de dames van Beilen gebrand om die 3 punten mee te nemen naar Beilen. Op naar nog veel meer leuke wedstrijden.