ST Beilen/FIT Boys VR2 wint van Gieten VR1

23 april 2016

(Verslag: Jurjen Boer, Foto’s: Rianne Zantinge)

Houdini zal tevreden terugkijken naar de wederopstanding van Vrouwen 2 in de tweede helft tegen Gieten. Waar Houdini tijdens zijn shows vaak wist te ontsnappen uit benarde situaties, wist ST Beilen/Fit Boys VR2 te ontsnappen aan punterverlies in en tegen Gieten. Een 2-0 ruststand werd in de tweede helft omgezet naar een 2-4 overwinning. Gieten VR1 had begin september nog de eer om als tegenstander te fungeren in de allereerste wedstrijd van VR2. Een 2-0 overwinning werd toen behaald op de Hondsrug-bewoners en dat zou het startsein zijn van een mooi seizoen. VR2 heeft zich gedurende het seizoen steeds beter ontwikkeld en zou dus, gezien het verschil op de ranglijst, met een grote uitslag en 3 punten moeten terug keren naar Beilen.