ST Beilen/FIT Boys VR3 7×7 levert topprestatie!

18 maart 2016
de Webmaster

De dames van trainer/coach Alfons Pot kwamen vrijdagavond op het hoofdveld van Sportpark Noord-West in actie in de voorjaarscompetitie van de 7×7 dames-competitie. Door wat blessures en afwezigen moest de ploeg een beroep doen op VR2, waarvoor dank.

De eerste twee wedstrijden tegen De Sweach VR1 werd knap gewonnen met 1 – 0. Ook de tweede wedstrijd tegen SJO JV Oostenburg werd er vlak voor tijd gescoord (0 – 1) en waren er al 6 punten binnen. De laatste wedstrijd was tegen de sterkste tegenstander van de avond Haulerwijk. De ST Beilen/FIT Boys VR3-dames boden heel erg goed weerstand en misschien had een gelijkspel er wel ingezeten, maar Haulerwijk won met 0 – 1.

Speciale dank gaat ook uit naar de scheidsrechters Berjon Groenink en Harjan Schutten die de 6 wedstrijden in goede banen leiden.

Aan het eind van de avond kon de balans worden opgemaakt:
StandVR3_18032016

Na afloop stroomde de FIT Boys-kantine vol en zorgden barmannen Jan Stevens en Elbert Nederhoed (later op de avond Klaas Brouwe) voor een natje en keukenmedewerkster Marjan van der West voor een droogje. Het was leuk te zien dat de bezoekende teams maar ook de eigen dames deze extra aandacht super waardeerden.

Al met al een sportieve en gezellige avond. 8 april gaan de teams op bezoek in Haulerwijk voor de 2e competitieavond.