Alle FIT Boys zaalteams in actie in de Drenthehal

25 oktober 2016
de Webmaster

Dinsdagavond was het van 19:00 uur tot 22:45 uur FIT Boys Zaalvoetbaltijd in de Drenthehal in Beilen. Alle 4 zaalteams van FIT Boys kwamen in actie.

Allereerst kwam Fit Boys zaal 4 in actie en die speelde tegen Erica SC 1. De Agro Oosterhuis-equip keek bijna de gehele wedstrijd tegen een achterstand aan, pas vlak voor tijd kwam het op 7 – 6. Erica wist toch nog de 7 – 7 te maken en zo eindigde deze wedstrijd dus in een gelijkspel.

Daarna was het de beurt aan Fit Boys zaal 2. De Rendeuro-/Ploep.com-equipe was de betere ploeg, maar wist vele kansen te missen. Zo bleef het lang 2 – 1 en dus de kans op een gelijkspel. Tegen het einde van de wedstrijd was de pijp leeg bij Griffioen 3 en liep FIT Boys zaal 2 uit naar 4 – 1 en won dus.

Fit Boys zaal 3 speelde met enkele gastspelers die al een wedstrijd in de benen hadden tegen koploper EHS’85 1. EHS is een erg goede ploeg die makkelijk de bal rond laat gaan en makkelijk weet te scoren. De eindstand werd uiteindelijk 4 – 10 en dat viel eigenlijk nog reuze mee.

Fit Boys zaal 1 speelde als laatste thuis tegen Gieten 3. De Raven Advies-equipe wist even vaak te scoren als de tegenstander, 3 – 3. Een gelijkspel dus.