FIT Boys zaal 1 en 3 openen seizoen

2 september 2014

Dinsdagavond 2 september openden FIT Boys zaal 1 en 3 ook het zaalseizoen. Eerst was Zaal 3 aan de beurt. Het team speelt vanaf dit seizoen zonder Marijn Stevens en Maurits Beuling, maar leiders Martin Datema en Elbert Nederhoed hebben de selectie op orde (9 man sterk). Eerste tegenstander was Hollandscheveld 1. De Getorade-/Hartfunctie Bijscholing-equipe speelde prima en Hollandscheveld had foutjes aan FIT Boys kant nodig om te scoren. Bij 1 – 1 kreeg Zaal 3 legio kansen om te scoren, maar stond tot tweemaal toe de paal een doelpunt in de weg. Na 2 – 2 en met nog minuten op de klok, leek de ploeg die het eerst scoorde te winnen. Wederom door balverlies viel de 2 – 3. Aljon Stahlmecke kwam als vliegende keep binnen de lijnen en Zaal 3 speelde vol voor de gelijkmaker. En die viel en met nog enkele minuten te gaan drukte zaal 3 door om zo de volle buit binnen te halen. Grootste kans was voor Henk Jan Timmerman op aangeven van Gerard Wubs, maar Wubsie zijn bal was iets te scherp en zo bleef de 4 – 3 uit. Toch een punt bij de seizoensopening. Afpieten is nog gaande (22:12 uur).

Daarna speelde het nieuwe zaalteam 1 zijn eerste wedstrijd tegen HHCombi 1, dat maar 4 spelers had meegenomen. Dit sterrenesemble had geen kind aan de 3 spelers en een keeper en de wedstrijd eindigde in 24 – 2. Goed voor het doelsaldo, maar voor het massaal aanwezige publiek niet echt leuk.

Vrijdag 5 september speelt FIT Boys zaal 5 uit bij Ruinerwold 2.