FIT Boys zaal 2 op kampioenskoers

11 april 2017

Op deze dinsdagavond gingen 3 van de 4 ingeplande wedstrijden door en dat betekende een volle FIT Boys zaalvoetbalavond in de Drenthehal.

De avond werd geopend door FIT Boys zaal 4. De Euroclean-/Oosterhuis Agro-equipe speelde tegen EHS’85 1 en moest steeds tegen een achterstand opboksen. Bij een 5 – 7 achterstand werd er alles of niets gespeeld en het werd helaas niets. EHS scoorde ook nog de 5 – 8 en dus was het verlies een feit.

De tweede wedstrijd was een belangrijke. FIT Boys zaal 2 ligt op kampioenskoers, maar dan moest het vanavond wel winnen van Ruinerwold 2. De Rendeuro-/Ploep.com-equipe had een lastige avond en stond bij rust met 2 – 4 achter. Langzaam maar zeker werd de achterstand weggewerkt en vlak voor tijd kwam de ploeg met 5 – 4 voor. En toen werd de wedstrijd professioneel uitgespeeld en waren de 3 punten binnen. Volgende week dinsdag 18 april om 19:00 uur speelt het team thuis tegen HZVV 2. Bij winst is het kampioenschap een feit.

De laatste wedstrijd was van FIT Boys zaal 3 tegen DZOH 1. Deze jonge ploeg speelt bij vlagen leuk zaalvoetbal, maar soms zakt de concentratie ook even weg. Bij rust was het 5 – 3, na een 4 – 0 voorsprong. Na rust scoorde de ReHa Bouw-equipe nog 4 keer en de tegenstander slechts 2 keer. Eindstand derhalve 9 – 5.

18 april spelen alle 4 zaalteams wederom in de Drenthehal in Beilen tussen 19:00 uur en 22:45 uur. En de kampioenswedstrijd van FIT Boys zaal 2 start om 19:00 uur.