FIT Boys zaal 3 kan het niet bolwerken

7 oktober 2014

FIT Boys zaal 3 speelde thuis in de Drenthehal tegen ZVVH 7. De Rendeuro-/Hartfunctie Bijscholing-equipe voetbalde de 1e 10 minuten nog goed mee en tot dan bleef het 0 – 0. Na een vlotte aanval van ZVVH en een Jan van Dijkje (Jan op helft tegenstander, doel leeg) was het na 15 minuten 0 – 2. Daarna liep ZVVH uit naar 1 – 6 tot aan de rust. Belchinees Mar Tinda Tema belde nog voor de rust het gokkantoor om zijn inzet op verlies voor Zaal 3 te verdubbelen.

Na de rust ontspon zich een soort van zomeravond zaalwedstrijd. Waarbij er lang niet gescoord werd. Totdat Zaal 3 het toch nog even op de heupen leek te krijgen, maar ook ZVVH nog wist te scoren. Via vlotte aanvallen scoorde zaal 3 drie keer (tussenstand 4 – 8) en leek het de 2e helft te winnen. Leek, want ZVVH 7 scoorde nog 1 maal en zo werd de eindstand in de 2e helft 3 – 3 en overall 4 – 9. ZVVH 7 de punten, FIT Boys zaal 3 de 3e helft. Het afpieten is nog in volle gang.