31 jan: Klaverjassen – Vrienden van FIT Boys

31 januari 2020
de Webmaster

Op verzoek van Alfons die niet aanwezig kon zijn op deze avond, schrijf ik een kort verslag. Er waren bij aanvang van de avond, 23 deelnemers, dat zou inhouden dat er drie stilzitters waren. Het was dus zaak om nog een deelnemer op te trommelen. Jan Koster die anders wel inviel was niet aanwezig vanwege een heupoperatie, evenzo Ab Bening die een tweede heupoperatie had ondergaan. Beide heren een spoedig herstel toe gewenst.

Na enig belwerk vond Niek Schutten zijn vader Johan bereid om als 24 ste deelnemer te komen. Dit was voor Johan geen onverdeeld succes, hij werd laatste en kreeg de poedelprijs met 3399 punten. Deze prijs bestond mede als dank voor zijn deelnemen uit een droge worst.

Aard Zuring werd eerste, Niek Schutten tweede en Peter van Gelder derde.

De volgende klaverjasavond is op vrijdag 21 februari 2020.

Op vrijdag 13 maart 2020 is de koppelklaverjasavond. Dit houd in de alle deelnemers anoniem gekoppeld worden aan een andere deelnemer, zij wormen samen een koppel. Aan het eind van de avond worden de behaalde punten van een koppel bij elkaar opgeteld en vormt zo de eindstand. De individueel behaalde punten op deze avond tellen echter ook voor de eindstand om de Vrienden van Fitboys bokaal.

Tot ziens op 21 februari 2020.
Fre Harms.