Hilberts Bloembollen Klaverjascompetitie 2015-2016

8 september 2015
de Webmaster

START SEIZOEN 2015-2016, K L A V E R J A S S E N.

De start van een nieuw seizoen klaverjassen is op vrijdag 25 september 2015, in onze mooie vernieuwde kantine. Wij verwachten dus weer alle klaverjasliefhebbers om half acht. De koffie staat dan als vanouds weer klaar. Iedereen kan aan deze klaverjasavonden, die een onderdeel vormen van de activiteiten van de club “VRIENDEN VAN FITBOYS”, meedoen.
Leden van deze vrienden behoeven geen inleggeld betalen, klaverjassers die geen lid zijn van deze club, betalen 2,50 euro inleggeld per avond. U krijgt gratis koffie en 4 warme/koude hapjes aangeboden. Per kaartavond zijn er 10 prijzen beschikbaar voor de eerste 10 in de eindstand van de avond. Er worden per avond vier kaartronden, van 12 keer spelen, gespeeld. Tussen ronde twee en ronde drie wordt er een verloting gehouden, met ongeveer 10 prijzen, om de onkosten van de avond te dekken.

De punten die u per avond behaald tellen mee voor de eindstand om de HILBERTS BLOEMBOLLEN WISSELTROFEE . De eindstand voor deze trofee wordt bepaald door de beste 7 resultaten van de 11 kaartavonden. Dit seizoen spelen we voor het derde seizoen om deze trofee en zoals afgesproken met de sponsor is dit het laatste seizoen dat er om deze wisseltrofee wordt gespeeld.

De eerste twee winnaars van deze wisseltrofee waren, seizoen 2013-2014 Geert Smit en het afgelopen seizoen 2014-2015, was dit, Douwe Visser. Op de tweede en derde plaats eindigden respectievelijk, Hans Wilkens en Ab Bening.
Een verslag van elke kaartavond met de uitslag van de eerste tien staat na de kaartavond in het clubblad en op de website WWW.Fitboys.nl . Nieuw is dat er op de website door de beheerders, op mijn verzoek, een apart kopje klaverjassen is gemaakt. Onder zit kopje vind u de verslagen en andere mededelingen over het klaverjassen en hoeft u niet meer te zoeken.

Voor de volledigheid staan de kaartdatums voor het hele seizoen ( altijd onder voorbehoud want er spelen tegenwoordig meerdere zaken op de vrijdagavond)hierboven vermeld, deze datums vind u ook in de kalender in het clubblad en op de website.

Vrijdagen: 25 september, 16 oktober, 6 november, 27 november en 18 december 2015
8 januari, 29 januari, 19 februari, 11 maart, 1 april (geen grap) en 22 april 2016.

Wij verwachten dus op vrijdag 25 september 2015 om halfacht de liefhebbers voor een avond gezellig klaverjassen, met de nadruk op gezellig. Iedereen is dus welkom, leden, vrijwilligers, leden van de vrienden van fitboys, familie, vrienden, maar ook bijv. ouders van jeugdleden, kortom iedereen die zin heeft in een avondje klaverjassen.

Organisatie: Sander en Margreet Nijwening en uw verslaggever Fre Harms.