Callisto Design/Rendeuro koppelklaverjassen

1 februari 2019
de Webmaster

Op vrijdag 1 februari 2019, werd de door

Callistodesign en Rendeuro

gesponsorde koppel klaverjasavond gehouden

De avond werd geopend door de sponsors Ronald van Waardhuizen en Sander Stegehuis. Deze twee heren gingen ook de standen bijhouden en de deelnemers koppelen in een exelbestand dat door de vorige sponsor Fedde Boerhof, was aangeleverd aan Ronald. Jan Koster was ook aanwezig, hij had de koffie al klaar om half acht en die werd geserveerd door Ab Bening aan de 32 opgekomen deelnemers. Jan verzorgde ook het natte en droogje.

Na het openingswoord, starten we met de eerste twee ronden. Na deze twee ronden werd weer de gebruikelijke verloting gehouden. Margreet en Ria verkochten de loten, waarna aansluitend Ronald en Sander de trekking van de prijzen verzorgden. Hierna speelden we de derde en vierde ronde.

Toen alle resultaten in het systeem ingevoerd waren konden Ronald en Sander overgaan tot de uitreiking van de prijzen. Als eerste werd de poedelprijs uitgereikt aan het koppel met de laagste score, Sander Nijwening en Marten Oldersma, in de vorm van een rollade.

De winnaars waren Sjoerd Ribbering en Niek Schutten,
2e werden Peter van Gelder en Aad Zuring en
3e werden Albert Hepping en Tineke Haurissa.

De prijzen bestonden uit grote schalen gevuld met een variatie aan vlees gemaakt door Grashuis Keurslager uit Beilen. De totaal uitslag is vermeld bij dit verslag op de website. Al met al weer een geslaagde jaarlijkse koppelkaartavond. De sponsors gaan nog 2 jaar door met de sponsoring van deze jaarlijkse kopppelklaverjasavond.

De volgende klaverjasavond is op vrijdag 22 februari 2019 aanvang half acht, we hopen op weer zo’n grote opkomst.

Tot ziens
Fre Harms