KLAVERJASSEN: de prijsuitreiking

4 juni 2016
de Webmaster

Tijdens de familiedag van zaterdag 4 juni werden de prijzen aan de eerste drie in de eindstand om de HILBERTS BLOEMBOLLEN WISSELTROFEE uitgereikt. Deze prijsuitreiking werd verricht door Martin Hilberts. De winnaar van de Hilberts bloembollen wisseltrofee, 2016-2016 is geworden: AARD ZURING, aan hem werd de wisseltrofee met een herinneringstrofee om te behouden overhandigd. Op de tweede plaats eindigde DOUWE VISSER en als derde JAN BONNEN. Alle drie de prijswinnaars kregen een cadeaubon.

KLIK HIER voor de volledige eindstand van deze competitie.

Dit was het laatste van de drie overeengekomen jaren waar we om de HILBERTS BLOEMVOLLEN WISSELTROFEE gespeeld hebben. Wij zeggen de sponsor Hilberts Bloembollen dank voor deze sponsoring.

Een nieuwe sponsor diende zich aan en kon door m ij op deze familiedag bekend worden gemaakt. De komende drie seizoen spelen we om de:

GERT SEUBRING BLOEMBOLLENWISSELBEKER

Deze sponsor stelt dus de wisselbeker voor drie seizoenen beschikbaar met drie herinneringsbekers voor de drie winnaars en wordt tevens bedrijfslid van de VRIENDEN VAN FITBOYS.

Nog een laatste oproep voor de barbecue bij Fedde en Hennie Boerhof op zaterdag 2 juli vanaf 17.00 uur, kosten 15 euro pp. U kunt zich nog opgeven tot zaterdag 11 juni 2016, email Feddeboerhof@ziggo.nl en tel.0650243480/ 0521 593190. Hans Wilkens en ik zelf hebben ons al opgegeven,bij mij hebben zich aangemeld, Ab Bening, Arie Paping, Aard Zuring, Douwe Visser, Sander Nijwening, Ben Saadhoff, deze personen moeten zich zelf nog wel even bij Fedde opgeven met het aantal personen.

Groeten Fre Harms.