Klaverjassen Hilberts Bloembollen Bokaal

13 december 2015
de Webmaster

Na het clubblad van deze week, verschijnt het eerstvolgende weer op 20 januari 2016, in die tussentijd zijn er nog een aantal klaverjasactiviteiten, waarvoor ik uw aandacht vraag.

Op vrijdag 18 december 2015, is er de tradionele Kerstklaverjasavond en de volgende klaverjasavond is op vrijdag 8 januari 2016. Deze resultaten van deze beide klaverjasavonden tellen mee voor de eindstand om de HILBERTS BLOEMBOLLEN WISSELTROFEE.

Er zijn inmiddels vier ronden van het totaal van elf gespeeld. De zeven hoogst behaalde resultaten tellen voor de eindstand om deze trofee en de plaatsen 2 en 3.Wie tot op dit moment nog niet aan een klaverjasavond heeft deelgenomen, kan dus vanaf 18 december 2015 nog zeven resultaten boeken.

Vervolgens is er op vrijdag 15 januari 2016, voor de vierde keer een koppelklaverjasavond. Deze avond wordt georganiseerd en gesponsord door Machinefabriek van der Velde en Boerhof en Boerderrijwinkel Zuring. Koppelklaverjassen wordt als volgt gespeeld: Voor aanvang van de klaverjasavond worden twee deelnemers anoniem aan elkaar gekoppeld. Aan het eind van de avond worden de punten geteld van de vier klaverjasronden en worden de punten van de gekoppelde personen samen geteld. Deze uitkomst vormt de einduitslag van beide koppelgenoten. Er zijn altijd fantastische prijzen te winnen. Laat deze sponsors zien dat het gewaardeerd wordt wat ze doen en kom mee spelen.

De verslagen en uitslagen van deze komende kaartavonden vind u zoals altijd wel op de web site van Fit Boys.
Groeten en tot ziens Fre Harms.