Klaverjassen om de Seubring Bloembollen Bokaal

29 augustus 2016
de Webmaster

Op vrijdag 9 september 2016, aanvang half acht, beginnen we weer met het klaverjassen in de kantine van Fit Boys. We spelen dit seizoen ook weer 11 competitie ronden, waarvan de beste acht resultaten tellen voor de eindstand in der strijd om de

“SEUBRING BLOEMBOLLEN WISSELBOKAAL”

Deze bokaal, die een plaats in de kantine krijgt, wordt dus aan diegene die als eerste eindigt aan het eind van het seizoen, op de familiedag overhandigd. Tevens krijgt deze winnaar een herinneringstrofee voor thuis, de wisselbokaal blijft in de kantine. De naam van de winnaar en het seizoen worden op de bokaal gegraveerd.

We spelen drie seizoenen om deze bokaal van de nieuwe sponsor, Seubring bloembollen Drenthe b.v.. Dit bedrijf is tevens bedrijfslid van de Vrienden van Fit Boys geworden a raison van 100 euro per jaar.

Het klaverjassen is een activiteit onder de activiteiten van de Vrienden van Fitboys. Leden van deze vriendenclub hoeven op de klaverjasavonden geen inleggeld te betalen, niet leden betalen 2,50 euro. De koffie en hapjes zijn gratis. Tevens is er in de pauze tussen de vier ronden die per avond worden gespeel, een verloting met meestal 10 prijzen. De eerste tien van de klaverjasavond krijgen ook een prijs.

Van de klaverjasavond wordt een verslag gemaakt dat u kunt vinden onder het kopje klaverjassen op de website van Fit Boys en in het clubblad, tevens worden enkele malen de tussenstanden gepubliceerd op deze site.

Dan vermeld ik voor de volledigheid nog even de klaverjasdatums tot het eind van het jaar, staan ook reeds in de kalenders op de site en in het clubblad:
Vrijdag 9 september, vrijdag 30 september, vrijdag 21 oktober, vrijdag 11 november, vrijdag 2 december en vrijdag 23 december 2016.

Wij hopen op een grote opkomst op de altijd gezellige klaverjasavonden, dus tot ziens op vrijdag 9 september 2016, aanvang 19.30 uur.

Fre Harms, Sander en Margreet Nijwening.