Klaverjassen: vd Velde Boerhof Zuring 13 januari

13 januari 2017
de Webmaster

Verslag van de koppelklaverjasavond gesponsord door

MACHINFABRIEK VAN DER VELDE EN BOERHOF EN BOERSDERIJWINKEL ZURING

van vrijdag 13 januari 2017.

Op deze koppelklaverjasavond verschenen 24 deelnemers, Jan Koster deed de barwerkzaamheden en Fedde Boerhof deed de administratie. Margreet had bij de koffie een traktatie gemaakt in de vorm eigen gemaakte pindarotsen.

De winnaars van de respectievelijke kaartronden waren:
Ronde 1: Tineke Haurissa en Fre Harms, met 1547 punten
Ronde 2: Geert Smit en Ben Saadhoff met 1754 punten
Ronde 3: Hein Hepping met Douwe Visser met 1520 punten
Ronde 4: Jan Bonnen met Albert Hepping met 1784 punten.

Tussen ronde 2 en 3 werd de gebruikelijke verloting, met aansluitend de trekking van 15 prijzen gehouden. Het gelukte Jan Bonnen deze keer om een prijswinnend lot te trekken dat hij zelf bezat.

In het computersysteem van Fedde waren de deelnemers als koppel geloot voor het bepalen van de eindstand. Na invullen van de uitslagen van de laatste ronde was de eindstand zoals aangegeven op bijgaande uitslag. De prijzen, bestaande uit schalen met vlees, werden uitgereikt door Fedde en Aad.

Fedde en Aad deelden mede dat zij volgend jaar nog 1 keer deze koppelklaverjasavond zullen organiseren om er daarna mee te zullen stoppen.

Fedde bedankte Jan Koster voor zijn diensten aan de bar. Ik heb hierna de sponsoren bedankt voor deze mooie en gezellige avond, het koppelkaarten geeft een bijzondere wen ding aan een klaverjasavond.

Na deze tussenavond gaan we verder met de competitie om de Seubring Bloembollen wisselbokaal en wel op VRIJDAG 27 JANUARI 2017,aanvang half acht.

Tot ziens op deze avond,
Fre Harms.