Belronde levert (ongeveer) 35 vrijwilligers op!

15 januari 2023
de Webmaster

De ervaring bij veel verenigingen en ook bij FIT Boys leert dat een oproep voor een vacature op de website of sociale media weinig tot geen resultaat oplevert. En dus heeft FIT Boys hele goede ervaringen met zogezegde belrondes/-avonden. In 2017 en 2019 vond zo’n belavond ook al eens plaats en in 2017 leverde dit maar liefst 67 (!!!) vrijwilligers op (‘Vrijwilligerswervingsactie groot succes!‘).

Afgelopen week gingen bestuursleden en andere vrijwilligers er weer voor zitten en belden vele leden. Het resultaat mag er zijn! De teller staat al op 35 nieuwe vrijwilligers! En de belronde moet nog afgemaakt worden. En nieuwe lid voor het Stichtingsbestuur Sportpark Noord-West is er één van, maar ook kantine-/barmedewerkers. En ook 2 jeugdscheidsrechters! Een vrijwilligers tak waar een tekort aan vrijwilligers is. Los van de belronde is de penningmeesterfunctie ook zo goed als zeker opgevuld. Kortom, ook deze belronde kan weer als uiterst succesvol de boeken in.

Als puntje bij paaltje komt, willen veel leden best wel wat doen maar houden we van een persoonlijke benadering. En met die kennis, handelt FIT Boys en voldoet aan de wensen van haar leden!

Met alle nieuwe en met alle huidige vrijwilligers is FIT Boys superblij! Bedankt (alvast) voor jullie inzet! Zonder vrijwilligers kan FIT Boys niet bestaan!