De nieuwe toppers van FIT Boys

31 maart 2022
de Webmaster

De nieuwe toppers van FIT Boys

2022 is in volle gang en alle jeugd- en seniorteams zijn volop in competitie. Ook de 7×7 teams, die spelen vrijdag 1 april al weer hun tweede  competitieronde. Daarin wel een aanpassing, het 35+ team wordt opgeheven en een aantal spelers (van 45+) sluiten aan bij het 45+1 team. Zo komt het aantal teams op 4, 2 dames- en 2 herenteams.

Het aantal nieuwe leden in deze periode blijft op 4 staan. Jurre Koning (JO9), Jetze Rodenhuis (JO19), Thomas Lenting (JO9) en Vincent de Boer (senioren veld) worden verwelkomd als nieuwe leden. Heel veel succes en plezier bij FIT Boys! Ook zijn er leden die een tweede discipline bij de club gaan doen. Dat zijn: Marcel Mellema (naast veld ook zaal) en Lars Hilberts (naast veld ook zaal).

En wordt jij ook een nieuw lid?

Dat kan en niet alleen als voetballer maar dat kan ook als vrijwilliger! Zo zoeken we onder andere keukenvrijwilligers (https://www.fitboys.nl/algemeen/gezocht-keuken-vrijwilligers-herhaalde-oproep/), barpersoneel op maandag, woensdag of zaterdag en scheidsrechters. Dus wil jij bij de volgende editie van ‘De nieuwe toppers van FIT Boys’ ook hier op de website staan? Dat kan. Eerste stap is je aanmelden voor een vrijwilligerstaak bij secretaris@fitboys.nl en/of ledenadministratie@fitboys.nl. Ik zeg: DOEN! Het is niet alleen heel uitdagend werk maar ook erg gezellig en als dank heb je elk jaar een vrijwilligersavond (https://www.fitboys.nl/algemeen/uitnodiging-vrijwilligersavond/).