De nieuwe toppers van FIT Boys

13 mei 2022
de Webmaster

Terwijl de Fusie Onderzoekscommissie druk doende is om het onderzoeksrapport samen te stellen en te presenteren aan beide besturen, timmert cvv FIT Boys qua leden druk aan de weg. Enkele seizoenen geleden leek de vergrijzing in Nederland te gaan zorgen voor teruglopende ledenaantallen, maar daar lijkt het niet op bij FIT Boys. Een mooie basis voor wie weet wat de toekomst gaat brengen. Ergens dit seizoen zal er nog wel een speciale ledenvergadering volgen om ook de mening van de leden te vragen over de fusieplannen.

De aanmeldingen van nieuwe leden bij FIT Boys lopen lekker door. Zo ook de afgelopen 2 maanden. Zeven nieuwe jeugdleden en één nieuw seniorlid. Tim Zwiep (JO11), Salah Motlak (JO15), Abdulrahman Motlak (JO13), Nick Haak (JO17), Jurre Koning (JO9), Jetze Rodenhuis (JO19), Thomas Lenting (JO9) en Vincent de Boer (senioren veld) worden verwelkomd als nieuwe leden. Heel veel succes en plezier bij FIT Boys! Gerjan Bakker gaan naast op het veld ook in de zaal spelen.

Toch zoeken we nog steeds nieuwe leden. Zo kan de ST Beilen/FIT Boys nog wel nieuwe dames gebruiken. Heb je belangstelling om een keer mee te trainen of lid te worden, zoek dan contact met één van beide verenigingen (vv Beilen (www.vvbeilen.nl) of cvv FIT Boys (www.fitboys.nl)). Ook op vrijwilligers gebied zoekt FIT Boys nog (nieuwe) leden/ouders die de handen uit de mouwen willen steken. Zo zoeken we nog een Voorzitter van de Sponsorcommissie (https://www.fitboys.nl/algemeen/gezocht-voorzitter-sponsorcommissie/) en Keukenvrijwilligers (https://www.fitboys.nl/algemeen/gezocht-keuken-vrijwilligers-herhaalde-oproep/) maar wil je ander vrijwilligerswerk doen dan is er altijd een plekje voor jou. Vele handen maken licht werk en we willen als vereniging liever niet toe naar een verplichte vrijwilligers taak voor leden en ouders, maar nood breekt wet als er geen nieuwe vrijwilligers bijkomen. Al het vrijwilligerswerk binnen de vereniging komt nu neer op te weinig schouders. Het hoeft echt niet veel tijd te kosten, is leuk om te doen in een team van enthousiaste vrijwilligers en je helpt er jouw vereniging/de vereniging van je kind zo enorm mee!