UPDATE: De nieuwe toppers van FIT Boys!

7 november 2019
de Webmaster

7 november:
Na 13 september is de grote vloedgolf aan nieuwe leden afgenomen. Tussen 21 augustus en 13 september (23 dagen) kwamen er 24 nieuwe leden bij. Tussen 13 september en nu slechts 2. Merijn Pars (JO9) is nieuw bij de jeugd en in de staf is er uitbreiding bij ST Beilen/FIT Boys VR1. nieuwe trainer/coach Bert Kok is lid geworden. Merijn en Bert, heel veel succes en voor heel veel plezier bij FIT Boys! In de groep van 220 vrijwilligers hebben ook enkele mutaties plaatsgevonden. Keukenmedewerkster Hilda Hilberts is nu ook de secretaris van de vereniging. Sponsorcommissie Voorzitter André Koskamp bekleed nu ook de functie van Algemene Zaken in het Bestuur. En als laatste is Marten Oldersma (leider FIT Boys 2 en lid van de activiteitencommissie) nu ook Bestuurslid Activiteiten. Hilda, André en Marten, heel veel succes in jullie nieuwe bestuursfunctie.

13 september:
De jeugdleden blijven maar binnenstromen. We kunnen weer 6 nieuwe jeugdleden verwelkomen. Bram en Silas sluiten aan bij de JO15, Jens bij de JO8 en Julian, Mees en Remco bij de JO7. Bij de senioren (vrouwen 7×7) begroeten we Rianda. Welkom Bram, Silas, Jens, Julian, Mees, Remco en Rianda en heel veel plezier bij FIT Boys!

1 september:
De aanmeldingen in augustus blijven binnenstromen. Na de eerste 12 begin augustus volgden er eind augustus nog 6 nieuwe jeugdleden. 4 van deze kersverse jeugdleden zullen aansluiten bij de JO8 en dat team bestaat inmiddels al uit 8 spelers en staat onder leiding van trainer/coach Tristan Haurissa. Tigo, Ryan, Tim en Jens welkom bij FIT Boys en heel veel plezier! Valentino zal bij de JO9/JO10 aansluiten en Rene zal aansluiten bij de JO17. Ook Valentino en Rene, heel veel plezier!

21 augustus:
Het vorige seizoen 2018-2019 sloot FIT Boys af met ruim 700 KNVB-leden, verenigingsleden en relaties. Allemaal personen die of door te voetballen of door een vrijwilligerstaak te doen of door de club te steunen als sponsor of lid van De Vrienden van FIT Boys iets betekenen voor FIT Boys. En de lijst met ruim 200 vrijwilligers is indrukwekkend! Sommige personen hebben overigens wel een dubbel (drie-/vierdubbel) functie. Met een seniorenaantal (veld, 7×7 en zaal (incl. dames)) van 206 leden lijkt de vereniging (één van) de grootste speler(s) op de groene Midden-Drenthe seniorenspeelmat te zijn (noot: precieze cijfers van andere verenigingen zijn niet bekend). De jeugdledenteller staat op 150 en daar zien we een terugloop, met name bij de jongste jeugd (LEES HIER MEER over het hoe en waarom). Hier gaan andere verenigingen in Midden-Drenthe FIT Boys voor. Na een hertelling, aan- en afmelden van diverse KNVB-leden, verenigingsleden en relatie (vervuiling van de administratie) staat de teller op dit moment op 670 FIT Boys-leden. De vrijwilligerslijst telt 220 vrijwilligers. Een supermooi aantal!

En hoewel sommigen van ons nog genieten van een welverdiende vakantie, start het nieuwe seizoen 2019-2020 toch al weer voorzichtig op. FIT Boys 1 & 2, ST Beilen/FIT Boys VR1/MO17 en FIT Boys JO19 en JO15 hebben al weer getraind en zaterdag speelt het 1e zijn eerste oefenwedstrijd. Achter de schermen gebeurd er veel. Kantine- en keukenmedewerkers hebben de kantine en keuken weer schoongemaakt en er zal nog een nieuwe frituur geplaatst moeten worden. De beregeningsploeg is druk doende geweest om de velden groen te houden (LEES HIER MEER). En ook de materiaalman Erwin Zomer heeft de zomermaanden hard doorgewerkt om alle kledingtassen en ballenzakken voor elkaar te maken (DE UITGIFTE vindt deze week plaats).

En ook onze nieuwe ledenadministrateur Kitty Zomer zit niet stil en heeft na afloop van het nieuwe seizoen al weer diverse nieuwe leden mogen begroeten. Totaal zijn dit er 12 en dit zijn de volgende personen: Rick Bentum (zaal), Iwan Lindemulder (JO8), Thijs Oosting (verenigingslid), Luciano van Spronsen (JO9), Isa Mensing (VR1), Densel Stolt (JO7), Rene Bening (7×7 (van vv Beilen)), Berry van der Giezen (7×7 (van vv Beilen)), Melanie Oldersma-De Vries (VR3 7×7), Dominique Verwaijen (VR3 7×7), Marjanne Verwaijen (VR3 7×7) en Joey Harms (leider VR). Welkom allemaal en succes maar vooral heel veel plezier bij FIT Boys!

En er zijn een flink aantal leden die of een switch maken van zaterdag naar 7×7 of een tak van sport er bij gaan doen. In totaal 6 spelers gaan naast zaalvoetbal nu ook 7×7 spelen (35+2): Bert Doornbos, Mark Seubring, Erik Bos, Arjan Luchies, Emiel Ludwig en Erik Verbeek. En een aantal dames stappen over van zaterdag naar 7×7 (VR3): o.a. Astrid Vrieling en Nikki Dekker.

Kortom, FIT Boys bestond al uit heel veel toppers maar heeft er ook nog weer aardig wat toppers bij gekregen!

De nieuwe leden op een rij:
1. Densel Stolt (JO7)
2. Julian Hoiting (JO7)
3. Mees Flokstra (JO7)
4. Remco van Dieren (JO7)
5. Tigo Eisen (JO8)
6. Ryan Haurissa (JO8)
7. Tim Kraeima (JO8)
8. Jens Oosting (JO8)
9. Iwan Lindemulder (JO8)
10. Luciano van Spronsen (JO9)
11. Valentino Bak (JO9/JO10)
12. Bram van Dieren (JO15)
13. Silas Meijering (JO15)
14. Rene vd Gragt (JO17)
15. Rick Bentum (zaal)
16. Isa Mensing (VR1)
17. Melanie Oldersma-De Vries (7×7 VR3)
18. Dominique Verwaijen (7×7 VR3)
19. Marjanne Verwaijen (7×7 VR3)
20. Rianda Wendeling (7×7 VR3)
21. Rene Bening (7×7 35+2)
22. Berry van der Giezen (7×7 35+2)
23. Joey Harms (leider VR1)
24. Thijs Oosting (verenigingslid)