Voetballen bij FIT Boys, wie wil dat nu niet!

15 mei 2018
de Webmaster

Wie voetbal in Beilen en Midden-Drenthe zegt, zegt FIT Boys!
FIT Boys bestaat al weer bijna 65 jaar en heeft de jeugdopleiding staan als een huis. En de jeugd uit Beilen en omstreken komt graag bij FIT Boys trainen en voetballen. Plezier en leren voetballen gaan hierbij hand in hand. In de jeugdopleiding van FIT Boys is beter maken van spelers belangrijker dan het resultaat. En dat gebeurd onder leiding van een zeer deskundige Technische Commissie (TC) die de voetbalvisie van FIT Boys perfect uitdragen. De TC-leden zijn in het bezit van trainersdiploma’s en hebben hun sporen al verdiend als (jeugd)trainer. En de TC ondersteunt en faciliteert het jeugdkader, de jeugdtrainers en -leiders. FIT Boys heeft een zeer ervaren en deskundig jeugdkader en de trainers beschikken over erkende trainersdiploma’s (toereikend om zelfs senioren te trainen en coachen). De voorwaarden en omstandigheden om als jeugdig voetbaltalent je maximaal te ontwikkelen zijn aanwezig. Het is nu aan jou om de eerste stap te zetten! Wordt lid van FIT Boys, meldt je aan: ledenadministratie@fitboys.nl.

Veilige en uitdagende sportomgeving
FIT Boys hecht heel veel waarde aan een veilige sportomgeving. FIT Boys heeft een normen en waarden commissie die de kernwaarden van de vereniging bewaken en zo nodig optreden/sancties opleggen. En er is een vertrouwenspersoon buiten de vereniging die een lid bij een onveilige situatie altijd kan raadplegen en helpen. Maar naast een veilige thuishaven zijn willen we ook een uitdagende sportomgeving creëren, een omgeving waarin ieder (jeugd)lid zich op zijn/haar niveau maximaal kan ontwikkelen. En FIT Boys werkt volgens het Voetbaltechnisch Beleids- en Leerplan zodat we er het maximale uit halen. Wil je meer weten over de Technische Commissie en het Beleids- en Leerplan, kijk dan op DE PAGINA van de TC op de FIT Boys-website. Voor vragen kun je altijd mailen: tc@fitboys.nl.

Maar FIT Boys is zoveel meer dan voetbal!
FIT Boys wil zijn (jeugd)leden blijven (ver)binden en boeien ook naast het voetbal. Door de activiteitencommissie van FIT Boys worden veel en leuke activiteiten georganiseerd. Zo zijn dit seizoen alle jeugdteams, ook de meisjes van ST Beilen/FIT Boys MO15 & MO17, op Bootcamp geweest, was er een kinderbingo voor de jongste jeugdleden en een FIFA18 toernooi voor oudere (jeugd)leden. Het Euroclean Darttoernooi was een groot succes en ook de FIT Boys Pubquiz werd zeer goed bezocht. In de wintermaanden organiseert FIT Boys een Europacup Panna Toernooi en aan het einde van het seizoen de Familiedag met tal van leuke activiteiten voor alle (jeugd)leden en zijn/haar familie. Ook bezoeken jeugdteams Eredivisiewedstrijden en het Poiesz Jeugd Sponsor Gala met tal van bekende artiesten. Maar een jeugdlid kan zich ook maatschappelijk ontwikkelen. Jeugdleden kunnen jeugdscheidsrechter en spelbegeleider worden of jeudgtrainer/-leider. Maar ook oudere jeugd kan zitting nemen in commissie om zo hun bijdrage te leveren aan de vereniging. De stem van de jeugdleden is belangrijk, zij kunnen gevraagd en ongevraagd altijd met goede ideeën en suggesties komen. Daar staat FIT Boys altijd voor open.

Kennismaken en meetrainen
Misschien heb je al kennisgemaakt met FIT Boys tijdens het schoolvoetbal op woensdag 11 april. Ook dat is een activiteit die FIT Boys organiseert. Of heb je via de CSG Vincent van Gogh Beilen al kennisgemaakt met voetballen bij FIT Boys. Maar misschien wil je FIT Boys nog wel (beter) leren kennen. Dat kan! Elke maandag en woensdag zijn er Proef-/Open trainingen voor alle jeugd van 4 t/m 19 jaar, jongens en meisjes. KLIK HIER voor een overzicht van deze trainingen. Deze actie van de KNVB (de Koninklijke Nederlandse Voetbal Bond) heet ‘Volg je voeten!’.

Zien we jou binnenkort bij FIT Boys op Sportpark Noord-West? Tuurlijk! Je bent van harte welkom! Tot gauw! Kijk voor meer info op deze website of mail naar ledenadministratie@fitboys.nl.