Voorbeschouwing SCN 1 – FIT Boys 1

12 april 2018

FIT Boys wil zaterdag 14 april definitief afscheid nemen van de onderste regionen in de 3e klasse D. Na vorige week in 8 dagen tijd 7 punten te hebben gehaald, waar het 9 punten hadden moeten zijn (Hollandscheveld ontsnapte), wil het de stijgende lijn doorzetten. Maar SCN is niet te onderschatten, want een kat in het nauw kan rare sprongen maken. SCN is zaterdag 14 april om 14:30 uur op Sportpark Nieuwlande de tegenstander voor de Auto Beilen-/DS Reclame-/Autoschade Bazuin-equipe van trainer/coach Alex Padding. SCN is nummer laatst, moet nog 11 wedstrijden spelen, heeft 5 punten en dat zijn er 7 minder dan nummer 13 BSVV.

FIT Boys zal vanaf minuut één met dezelfde passie en inzet moeten spelen waarmee het Hoogeveen met succes bestreed (1 – 0 winst), FDS wist af te schudden (0 – 4) en Hollandscheveld liet ontsnappen (1 – 1, met de ultieme kans op 2 -1 met Gerald Haandrikman alleen voor de keeper). Als FIT Boys die tomeloze 200% inzet kan leveren en ook blijft voetballen zoals de ploeg dat bij vlagen tegen Hollandscheveld deed, dan zal SCN in andere wedstrijden maar de punten moeten gaan halen. Maar niet zaterdag 14 april tegen FIT Boys. Er op en er over, van meet af aan SCN duidelijk maken dat ze het maar gaan uitvechten met BSVV en FDS. Niet met FIT Boys.

Resultaten uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst. Maar toch, in 50% van de uitduels in het verleden was FIT Boys de bovenliggende partij, in 21% van de duels werd het gelijk en in 29% van de duels werd er verloren. 27 januari speelden beide ploegen ook tegen elkaar. SCN begon toen sterk, maar FIT Boys kwam direct na de rust op 1 – 0 (Stefan Eefting). In de 84e minuut werd het 1 – 1, maar SCN gaf daarna te veel ruimte weg achterin. Christiaan Trijbels kroonde zich tot matchwinner en scoorde in de 90e minuut de 2 – 1. LEES HIER het verslag van die wedstrijd. Het is zaak zaterdag direct scherp te beginnen en SCN niet in de wedstrijd te laten komen.

De 1e selectie hoopt op net zo veel publiek als bij de uitwedstrijd tegen FDS. Dat was namelijk een geweldige steun en echt een 12e man. De wedstrijd start zaterdag 14 april om 14:30 uur op Sportpark Nieuwlande en staat onder leiding van scheidsrechter A. Jansen.