Voorbeschouwing FDS 1 – FIT Boys 1

1 april 2018
de Webmaster

Super Paasweekend! Passie en Strijd!

Facebook herinnerde mij afgelopen woensdag aan 28 maart 2016, het ‘Super Paasweekend’! FIT Boys 1 won tweemaal, van SVN’69 en van ONR. De foto’s werden overigens gemaakt door wijlen Harmen Oldersma….

Ook in dat seizoen (2015-2016) begon de ploeg dramatisch. Het haalde uit de eerste 8 wedstrijden 4 punten (4x gelijk). Daarna 13 punten uit 5 wedstrijden en als slotakkoord 23 uit 13 wedstrijden met als gevolg de 2e periode en nacompetitie. In de wedstrijd tegen SVN’69 toonde de ploeg veerkracht door via een 0 – 1 tussenstand met 2 – 1 te winnen (2 maal Matthijs Bonnen). LEES HIER het verslag. In de wedstrijd tegen ONR bleef het lang 1 – 0 (Dirk-jan Smelt) en hield FIT Boys, ondanks een waslijst aan geblesseerden, met veel passie en strijd stand en maakte in de 85e en 90e minuut de 2 – 0 (Leon Timmerman, assist Stefan Eefting) en 3 – 0 (Stefan Eefting). LEES HIER dit verslag.

Als FIT Boys 1 in de laatste 12 wedstrijden van deze competitie diezelfde passie en strijd aan de dag kan leggen, dan spelen we volgende seizoen nog steeds tegen ZZVV en Hollandscheveld in de 3e klasse D. Volle inzet, gaan tot het gaatje en je 200% geven. En zaterdag tegen Hoogeveen op Sportpark Noord-West was er volop passie en strijd en werd de koploper met 1 – 0 verslagen (matchwinner Jos Gerding). Maar Super Paasweekend is pas compleet als er twee keer gewonnen wordt. En die tweede overwinning kan behaald worden uit tegen FDS op dinsdag 3 april om 18:30 uur. Met de onvoorwaardelijke steun van het FIT Boys-publiek. Misschien wordt het dan ook dus wel echt een ‘Super Paasweekend!’ met 6 punten.

We gaan er voor! Tot Dinsdag!